GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@zenginmemur değil hocam herkes o konuda hemfikir. Soruda ortalama satış fiyatı üzerinden diyordu. Çok net.
-
@baybatur şöle ki hocam 125 üzerinde bir satış fiyatı veya kar yok ki onun üzerine artı bir yüzdelik değer koyalım
-
@baybatur ya bana şimdi anket yaptırma hocam
-
@gameover hocam ne demek istediğinizi anlamadım ama daha önce bu tip sorular çözdüm. Bazen maliyet üzerinden istiyor kari bazende satış fiyatı üzerinden. Soru orada değişiyor. İstersen örnek atabilirim bu tip sorulardan.
-
@zenginmemur buyur yap hadi. Bekliyoruz ...
-
Ne %20si ya gib o kadar kasmıyorki ticari aritmetik sorusu.
Bizden istediği basit hesap 100 üzerinden 125
Binlerce insan yanlış mi okudu yani -
@baybatur ifade etmekte zorlanıyorum aslında ama sizin söylediğinizin matematiğin doğasına çok ters olduğunu düşünüyorum 125 üzerinden nasıl yüzde 20 yi bulabildiniz
-
@i̇lanbekleyenbiri vay be sonunda kardesim 25ciler geldi
-
@i̇lanbekleyenbiri kardeş he gib böyle kasmaz cevap kesin 25. Mantığına kurban senin.
-
@i̇lanbekleyenbiri hocam kesinlikle öyle benim okuduğum ortalama satış karı diyordu ve aynı soruyu çıkmış sorularda 50 defa gördüm hepsi ortalama satış karı diye soruyor. Cevap 0.25
-
@i̇lanbekleyenbiri dguy’da da aynı tarz bir olta vardı. Gib yapıyor böyle şeyler.
-
@gameover siz nasıl 25 bulduğunu zu yazın ben size satış fiyatına uyarlayim cevabi
-
@i̇lanbekleyenbiri kardesim tam bunu anlatmak istiyorum.Sınavdan cikali nedeyse 3gun olcak.Bn yanlislarimi hep cogunluk boyle yapti diye aldim.
-
@baybatur sana mi soracam mantığımı?
Lifo sorusu sorup 13x60 ın cevabını isteyen gibden bahsediyoruz -
@a-okun ortalama satis kariydi dogru 100liradan 125e kar
-
@i̇lanbekleyenbiri gib bu soruyu iptal etsin o zaman birader. Hatta senden özür dilesin. Nasıl olurda böyle zor bir soru sorari dedin. İstermisin. De hadi işine bak
-
@zenginmemur aynen 100 maliyet 125 satış ortalama olarak %25 satış yapmış zaten soruda bizden istediği o üç hesabı yapıp 125i bulmak
-
@baybatur ne saçmalıyosun
-
uygunsuz üsluptan silinmiştir
-
@i̇lanbekleyenbiri bnde boyle hatirliyorum ilkgunden beri.Bugun bi actim yuzde 20 gorunce bn sok oldum