GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@a-okun, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
https://i.hizliresim.com/RDNndR.jpg. Themis Maliye kitabından.
Bunun aksini iddia eden varsa kaynak paylaşabilirse sevinirim.
-
@burc6 yok hocam o soru net. Kısa vadeli yükümlülükler i karşılamada kullanılmaz diyordu. Zaten üçü aynı kategori. Sadece alacak devir hızı farklıydı
-
@baybatur themise göre türkiyedeki banka bakalim ne cikacak
-
ADH sorusunda diğer oranlar hep KVYK ile ilgiliydi. Formüllerinin paydaları KVYK idi bu soru tartışmaya kapalı gibime geliyor, kapalı olsun nolur
-
@obra kardesim bu 50 kisi sınıri yokmuydu limited sirkette
-
@zenginmemur var da kanundaki tanımını kopyala yapıştır yapıp sormuş. Diğerleri şahıs şirketiydi zaten.
-
@zenginmemur hocam adam kanunu atmış yani insaf :))
-
@a-okun aksini iddia etmek değil hocam da bı arkadaş Murat hoca diye birine sormuş o demiş soru hatalı diye. Ne kadar doğrudur bilemiyorum. Bı kaç sayfa gerilerde konuşulmuş tu
-
@pablomu asil sana insaf bildigin bir sey var.Inkar etme bunu limitedde 50 sıniri var.Bir dogru cok önemli ama.Bildigini inkar etme.Bilmiyosanda karisma
-
@baybatur gayet açık fotoğraf üstüne konuşmaya gerek yok bence hala.
-
@tahkikat öyle zaten cevap alacak devir hızı.
-
@obra dogrudur hocam gibin tarzi iste.
-
Soru yeter ya kacla kapatır tartışması yapak azda İstanbul tahmini olan varmı." ornek ben ve 599 arkadasim 95 belkiyoz gibi :))))"
-
@a-okun kurum sınavları dediğiniz gibi olmuyor. Herkesin doğru kabul ettiğini bile gib tek başına yanlış kabul edebiliyor. O yüzden üstüne konuşulmaya gerek var evet. Ayrıca ben demiyorum dediğiniz yanlış. Herşey olabilir diyorum. Halkımız da hayırlısı
-
@yakuza tebrikler hocam bı kişilik yer biraksaydiniz bize keşke
-
@a-okun hocam ozmana tr de bulunan yabancı bankadan yapılan borçlanma cevap
-
Cevap yüzde 25 yapanlar umutlu olun.Facede birisi yazmis saglamasinida yapmis.Yani kesin 20 degil cevap.Yada bu soryuda tartismali cevaplariniza alin derim bn
-
@zenginmemur hocam yapma ısrar etmenin bı mantığı yok bak ben sana soruyu yazayım bastan itibaren. İstediğin kişiye çözdür
-
@baybatur takiliyoz öyle baktım hiç kimse yazmamış ben yazam dedim:)
-
@baybatur hocam kusura bakmayın da siz sadece muhalefet olsun diye yorum yapıyorsunuz kaynak ta paylaştım daha neyi konuşuyoruz ki aksine bir şey bulursanız bekliyorum paylaşın bilgilendirin bizi. Ben somut kanıtlarla geliyorum kendime göre yorumlamıyorum.