GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@zenginmemur hocam o kesin 20. Maliyet üzerinden kar dese 25. Satıl fiystı üzerinden soruluyordu. Ben dahil bir çok kişi atladık
-
İş yeri kira geliri sorusuda net değil bana göre. Birisi ferhatta aynı soru var diyordu, kitap yok bakamıyorum, atabilecek olan varsa güzel olur.
-
@futureguy bak anlamiyosun dostum sinav cumartesi gunuydu bugun pazartesi unuttuk gitti belki alid fiyati deniliyodu
-
@zenginmemur adi komandit deseydi sınırlı sınırsız ortaktan bahsetmesi gerekirdi en azindan
-
@zenginmemur yok hocam kesinlikle satış fiyatı diyordu aynı akşam tartışıldı o soru. Gerilere gidin görürsünüz
-
@pablomu limited sirkette 50yi belirtmeliydi o zman
-
@pablomu hocam arka sayfalarda paylaştılar onun formülünü. O net yani bende yanlış yaptim ama cevap mali varlık
-
@futureguy hayir hocam eminim o soru ilkgun yogun olarak tartisilmadi.Ulusal varlikta tartisilmadi.Ilkginden beri uc soru var ic borc program perfirmans birde artan getiri bu uc soru tartisildi
-
@zenginmemur adi komanditte tuzel kişi her türlü ortak olamıyor ben size internette olan tanimi attim sinavdada onu yazmislar burdan limited olduğu kesin
-
@baybatur baya kötü oldu bu inşallah iç borç sorusu türkiyedeki banka ve performans çıkar:/
-
@zenginmemur bu soru aynı akşam değil sınav çıkışı yeni saat 12:30 gibi tartışılmaya başlandı. Ben çıkar çıkmaz dedim ki böyle bir tuzak vardı kimler düştü acaba. Arkadaşlar da bana hak verdiler. Ortalama satış fiyatı üzerinden istiyordu karı
-
Sınav harici bir soru: halihazırda memur olmak mülakat için dezavantaj mı?
-
@pablomu internette issizligin tanimida farkli.Neyse dostlar bn surda direniyorum bu saatten sonra soru falan unutuldu
-
https://i.hizliresim.com/RDNndR.jpg. Themis Maliye kitabından.
-
@zenginmemur işsizlik zaten doğru şık sıkıntı değil:)
-
@pablomu iç borç sorusuna bişey diyemiyorum hocam ya ben Kıbrıs'ı yaptım ama o soru hakkında herkes bişey dedi. Sanırım iptal lik. Bende performans yapmıştım umarım cevap odur ama çoğunluk program olduğu konusunda hemfikir maalesef.
-
cevabı alacak devir hızı yazan sorudan herkes hem fikir mi? Orada kısa vadeli yükümlülüklerini karşılama oranını sormuyor muydu?
-
@pablomu yok oyle iste burda en az 50 kisi issizlik tanimina yanlis dedi iste benim anlatmaki istedigim bu
-
@zenginmemur ttk 573 madde
A) Kavram
MADDE 573– (1) Limited şirket, bir veya daha çok gerçek veya tüzel kişi tarafından bir ticaret unvanı altında kurulur; esas sermayesi belirli olup, bu sermaye esas sermaye paylarının toplamından oluşur.
(2) Ortaklar, şirket borçlarından sorumlu olmayıp, sadece taahhüt ettikleri esas sermaye paylarını ödemekle ve şirket sözleşmesinde öngörülen ek ödeme ve yan edim yükümlülüklerini yerine getirmekle yükümlüdürler.
-
@a-okun oooo kral rahatlattın beni Aro