GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
Kurum sınavına 0.5 puanla girdim, mülakata da son anda kalırsam ve atanırsam mükemmel bir hikayem olacak. Neden mi? Başvuruyu 4 kez yeniledim. Tercihi Zonguldak, İstanbul, Zonguldak, İstanbul ve nihayetinde Edirne yapmıştım.
-
@edmilson28 ben samsun icin girdim. Ilk kez seni gordum buraya yazan. Baska girende bilmiyorum. Benim 75 -80 arasi dogrum anca cikar. Stresliyim 80 ustu olmaz ama altina ne kadar iner bilmiyorum. Sence?
-
@falanfilan ucret tahakkuku diyor ve üretim isletmesi ben direkt ücret tahakkuku görünce genel uretim giderleri dedim
-
@falanfilan bende böyle düşünüyorum ama tartışma uzamasin diye bişey demedim. Yani yıllık bilanço usulü böyle bişey zaten. Dönem içinde kaç ay önceden tahsil edersen et d.ol.gel. atarsın. Ama arkadaşlar da eminler o şekilde olduğun dan. En iyisi bu soruyu çok tartışmamak sanırım
-
@tahkikat hocam belki kismetiniz sizi arıyordur. İstanbul dan iyi yirtmissiniz
-
@baybatur Zonguldak yazsam 0.5 puanla, İstanbul yazsam 2.5 puanla kaçıyordu Askerim de olursa çok enteresan olacak, olmazsa çekirge son kez zıplamış olacak.
-
@tahkikat hocam çok derin bı konuya değindin şuan. Askerdeyken oluyormu ya öyle. Bı sürü şehir efsanesi var bu konuda sıkıntı cikmadimi sizin. Sonuçta askerlikle ilişiği olmamak şartı koymuşlar.
-
@falanfilan hocam soruda gün 1 sonra olsa cevap degisiyor ? Iste o zaman soru şeker gibi kolay diger olagan gelir karlar olur ama bu sefer de soru eksik oluyor çünkü mali tablolar aylik mi yillik mi o belli degil. Ayrica donem icinde donem olmazdan kastiniz nedir onu anlayamadim
-
@baybatur Başvuru esnasında askerlikle ilişiğim yoktu. 26 Temmuz'a kadar askerlik yönünden sakıncası yoktur yazıyordu e devlette ona sığındım
-
@fatoss21 malesef ben de gug yaptım, ikisi arasında kaldım
-
@tahkikat iyi bari peki mülakat a kalirsaniz İnş. O zaman bı sıkıntı cikiyormu acaba arastirdinizmi
-
@baybatur Nasip
-
arkadaşlar isem videolarındaki muhasebe hocası fatih dalkıran’a aynı soruyu sordum 31.08 dediği için 380-480 dedi kesindir dedi
-
@2iki dedigim gibi fatih hoca hakli cikardi beni
-
@gökyeleli arkadaşın kastettiği şu hocam. Yıllık bilanço usulünde dönem bir yıl olarak sayiliyor. O yıl içindeki herhangi bir günde yapılan tahsilat tek bı ay da yapılmış gibi sayılıyor. Yani tek bir yıl tek bir dönem. Üçüncü ay veya beşinci ay diye ayirmiyor yıllık ta. Bu dediğiniz aylık bilanço da geçerli. Bı ay öncesi yapılan tahsilat gaag e atılıyor onda.
-
@baybatur, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@eliff ben performans yaptım ama programi kabullendim. İç borç sorusu tr de ki borç diyorlar muhtemelen ya o cevap yada iptallik. Kar sorusu ise bu sınavdaki en emin olduğum sorulardandir. Bana güvenin cevap 20
Ben bu soruyu 3 Nisan 2010 GUY sınavının 61. Sorusu sebebiyle %25 yaptım. O sınavı ilk çözdüğümde bana tuhaf gelmişti ama sonra gibin böyle kabul ettiğini düşündüm
-
-
@2iki demekki hocalar da ortak bı karara varamamislar
-
@ckmkerdal bahsettiğiniz soru bu soru tarzına benziyor. O soruda da satış fiyatı üzerinden kar dan bahsediyor. Aslında mantığı basit. Kar/satış fiyatı cevabı veriyor.
-
@baybatur ekstra bi soru alican hoca aylık yıllık ayrımına dikkat etti sadece sanırım 31.08e dikkat etmemiş sanırım öyle tahmin ediyorum fatih hocaya ısrarla belirttim 31.08 teki kayıt olduğunu