GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
Ya arkadaşlar gerçekten yemedi mi her an soru her an saçma sapan tartışma, atışma. Ben bunları görmek için girmiyorun şu foruma. Kime neyi kabul ettirmeye çalışıyorsunuz. Yanlış kabul et geç ya. Cevabı biz mi belirleyeceğiz ki ya da bizim sözümüzün bir hükmü mü var ki bu hararet? Rica ediyorum kaç yaşında insanlarız. Forum herkesin herkese her şeyi söyleyebileceği bir alan değil. Uzakta sürdürün ya istemiyoruz şu durumları. Bu kadar mı zor anlamak..
-
@vorgheizer neden yanlış kabul edip geçeyim hocam saatlerce ders çalıştım ben bu bilgiyi de bildiğim için eledim direk iç piyasadan alınan borcu, iç borç içerden alınandır diyen bi kitap cümlesiyle mi kabul edeyim dayanağı nedir hazine böyle kabul edermiş hazinenin böyle bi kabul şekli yok ki bi sürü kriter belirlemiş hazine neden doğru olduğuna inandığım şeyi savunmayım var mı böyle bişi her zaman sen sus denildiği için bu haldeyiz zaten susmayacağım doğruluğuna emin olduğum şeyleri savunmaya devam edeceğim sayın hocam kusura bakmayın.
-
@2iki hocam karşındaki de aynı şeyi düşünüyor işte o da doğru bu diyor ne sen kabul edicen ne o boşa tartışıyorsunuz bekleyin mis gibi açıklanmasını mülakat öncesi dinlenin az
-
@2iki kimse doğrunuzu savunmanız konusunda size bir şey demedi ki herkes aynı durumda burada çalışma hususunda. Bu tartışma günlerce sürdü ve çözümü burada değil anlaşılan. Bu durumdayken hala ikili tartışmaları uzatmak ya da birilerine kendi doğrularınızı kabullenmesi için baskı yapmak bizi bir yere götürmüyor işte. Ama sorun inatla çocuğa laf anlatır gibi 'hayır sen yanlışsın ben doğruyum' demeye devam etmek. Herkes gergin herkes diken üzerinde, burası bir nevii kamuya açık bir yer herkes kendi bahçesi gibi davranmasın rica ediyorum. Özelde anlatın, tartışın sabahlara kadar ancak burada bunları görmek inanın çok sıktı.
-
@sword00 hocam o aynı şeyi yapmıyor o kitap sözüne bakıyor sadece ben nedenlerini bir bir anlatıyorum kaç gündür aynı şeyler değil yanlış anlamayın lütfen.
-
@vorgheizer hocam haklı olduğunuz yerler mevcut ama aynı şeyleri söylemiyoruz malesef onlarla biz nedenlerini dayanaklarını anlatıyoruz diğer arkadaşlar kesin bu işte bu kanıtı diyor ama kanıtın dayanağı yok altı boş bunu anlatıyorum neyse bi daha da anlatmayacağım zaten ve iptal dilekçemi yollayacağım yarın.
-
Amacimiz soru tartisirken dogru olan cevabi ogrenmek,ayni sekilde bir dahaki sinavlarda hata yapmamak,neler okudum hakaretleri yoneticiler gormedi sanirsam yoksa bunca ileri gitmek.
Soru icin bir sey demeyecegim bu saatten sonra ama lutfen Murat hoca icin boyle seyler soylemeyelim arkadaslar bende onun videolari ile hazirlandim ama nolursa olsun herkesin farkli bir algisi var ben farkli yorumlarim a kisisi farkli b kisisi farkli,ben ve bircok kisi de Murat hocanin emeklerinden memmundu sayfayi saptirmak istemezdim ama bazi yorumlarla bayag sapmis:( -
@duyguuu37 hakaret varsa bayraklayin hocam her iletiyi okuyamayız.
-
@genclerbirlikli hocam bayrakladım ben.
-
@genclerbirlikli ama o hakaretleri ben yapsam direk engellenmiştim.
-
@james-buchanan sizinkini gördüm hocam düzelttim
-
@2iki hakaret etmeye gerek yok hocam.
-
@genclerbirlikli o bi hakaret değil aslında hocam yerli yerinde kullanıldığında ayrıca anlamı kaba saba adam demektir! aslında hakaret üstü kapalı bi şekilde diğer arkadaş tarafından benim hocam maliyecisi Murat hocaya karşı yapılmıştır saygılar.
-
sabaha kadar hakaret eder. tamam seninki doğru desek bu sefer de %20-%25 sorusu 380-480 sorusu onlara geçer. illa benimki doğru diyip hakaret yağdırır.
-
@2iki hocam ben murat hoca filan bilmem, varsa kotu söz kullanılan ileti bayraklayin lütfen
-
@morand, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@james-buchanan hocam bence senin çektiğin videolar daha güvenilir. sonuçta murat hocanın adı murat yani murat etmek, umut etmek, böyle bekliyorum, umarım böyle olur gibi olasılıklar üzerine kurulu. sizin adınız cafer ''kuranda geçiyor''. konu kilit.
-
Bu gece açıklansa da bitee bu çile
-
@2iki hocam temel kaynağı yok dediğin bir kitap ve yazarları belli.piyasada 3 5 cümleyle bu konuyu geçiştiren yüzlerce kitap var hocalarımız üşenmemiş detaylı şekilde yazmış git bul başka kaynakta göster yazılmış kitaba temel kaynağı yok diyemezsin İsmail Engin/Serdar Şahin kitabın yazarıdır İnternette kim olduklarını öğrenirsin. Sana themis kitabının iki hocasının adını yazıyorum birazcık yüzün varsa onlara da söylersin bunu gidip murat hocanıza da söyleyebilirsin kaynak paylaşıyoruz somut olarak onu kabul etmeyip hoca ismi veriyorsun çıksın hocan burada desin ki soru yanlış şöyle böyle veya paylaştığım sayfayı hayır yanlış desin bende muhatapları ile buluşturmaya çalışacağım
-
@a-okun dipnot: bildiğim kadarıyla ismail engin-serdar şahin akademisyendir. peki murat güzelli kimdir?
-
@james-buchanan hocam murat güzelli hocamız da önemli bir hocadır ancak bu konuda net bir açıklaması veya bir kitabı yok varsa buyursunlar video haricinde bir kanıt göstersinler izledik videoyu böyle bir bilgi vermiyor. İzlediğimizi okuduğumuzu anlayabiliyoruz çok şükür.