GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@fridakahlo Benim bir umudum yok açıkçası taki o sözlü mülakatı geçip kazananların arasında ismimi göremedikten sonra hepsi boş. Geçen yılda umutlamdık yazılıyı geçip sözlüde elendik
-
Arkadaşlar bu taban puanların paylasildigi listede ankara kac yaziuor okuyabildiniz mi ?
Gerçek değil büyük ihtimalle ama merak iste , üstte kalmis ta okunmuyor tam anlayamadım? -
@kubrabaris 78
-
@david20 bende senin gibi düşünüyorum arkadaşım artık bu aşamadan sonra nasip kısmet diyorum.Hepimiz için hayırlısı olur inşalh
-
Bir an foruma girmedim taban puanlar filan diye konusulunca aciklandi sandim:)mulakat var yazili sinava cok heyecan yapmam diyordum ama yalanmis onu anladim:)e o zaman aciklanmasi yakin midir
-
Şu illerin taban puanının paylaşıldığı listede şanlı urfa kaç görebilen varmı ?
-
Konya yada Urfa listede yok 1 il eksik :)))
-
nerden baktınız bu paylaşıma? bizde bakalm doğru çıkmasa bile maksat merak
-
@jkeynes bende acilmiyor manisa kac yaziyor hocam
-
@cesss @biriibfli duyumun nerden olduğunu bilmiyorum inanın ki bende ayrıntısıyla sormadım . Genel bir WhatsApp grubu var guy için orda bı arkds yaziyo
-
Ankara kaçla kapatmış o paylaşılan resme göre
-
@busus tahmin olan kağıtta Manisa 77 yazıyor
-
@yakuza konya 76 yazıyor mantıktan uzak taban puanları değil
-
@alperen-turkuaz O urdaymış öyle dedi paylaşan:)
-
Urfa @maesteo, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@alperen-turkuaz O urdaymış öyle dedi paylaşan:)
-
@maesteo nasıl yazmış öyle Urfayi konya diye okudum
-
@alperen-turkuaz Bende ikisi arasında kaldım Urfa yazdığım için mesaj attım hangisi diye Urfa sesi Konya yokmuş öyle dedi:)
-
@jkeynes bilgisayarın markasını gördünüz mu peki bu maliyenin kullandığı bilgisayarlar fake sede maliyeden biri tarafından bir fake yir
-
-
tüm guy dguy vmy sgk vs vs MÜLAKATLARINA GİRECEK arkadaşlara GELSİNN...