GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@fatoss21 hocam bilemiyorum ki kurnaz biri tarafından hazırlanmış fiyasko olma ihtimali de var her şey okey de denizli istanbul arasında 1 puan fark varken kurumda 3 puan fark olması ne biliyim daha önce böyle şeyle kolay kolay rastgelmedim aynı şekilde aynı puanla kapatan malatya ile arasında 2 puan fazla gibi sanki istanbulun puanı biraz fazla geldi bana ama bilemiyorum tabi beklicez
-
http:// www. hurriyet. com .tr/yazarlar/kanat-atkaya/ankara-da-yoktur-dayin-mamudo-kurban-niye-dogdun-27735133
bugün radyoda ratladım mahsuni şerif mamudo türküsüne
-
@nikmikyoq37 ankarada dayin yoktur, mamudo kurban niye dogdun
-
@walrass06 hocam peki ne zaman açıklanırmış onu da yazmış mı. Sonuçta puanlar belli olduysa neyi bekleyecekler
-
Ben acamadim istanbul kac
-
-
@walrass06 yuh yani
-
Tuğrul Koçer Twitter sayfasından bu konuyla ilgili bişeyler yazmış. Özetle dolaşan puanların yalan olduğu GİB te komisyon üyelerinin bazılarının izinli olduğunu ve tek bir optik bile okunmadığı yazmış. Guy haftaya kalacak gibi.
-
@friedmanmilton bilmediğimden soruyorum bu Tuğrul Koçer kimdir ?
-
@ceterisparibuss bombacinin primcinin teki hocam aldırış edilecek biri degil
-
sınav 18 indeydi sınavdan sonra direkt tatile gidildi. Gerçekçi konuşmak gerekirse ben komisyon üyesi olsam zaten iznimi çoktan alıp giderdim sınavdan bir gün önceki cumadan. O yüzden pazartesi iş başı olarak görmek lazım. Geçen sene bir hafta sonra mı açıklanmıştı 17.00 gibi emin değilim. Şahsi fikrim haftaya pazartesiye kalır diye düşünüyorum. Komisyondaki insanın bizim durumumuzdan 15 aydır ilan beklediğimizden haberi bile yoktur.
-
@köşeminderi geçen sene 14 mayısta sınav yapıldı 18inde açıklandı
-
@ceterisparibuss valla bende bilmiyorum. Hoca herhalde.
-
Tugrul koçer kim? Ne ış yapar bende merak ediyorum. Var mi bu bilimsel aciklamalarinin sebebini bilen?
-
Tuğrul Koçer’in dediğine göre daha hiç okumaya bile başlamamışlar nasıl oluyor yani Pazartesi bitti salı bitti hala tık yok
-
@i̇lanbekleyenbiri bnce yarın ikisi de aciklanablr
-
Arkadaşlar cümleten merhaba, bugün paylaşım yapılan grubun 350 kadar üyesi var bende bu üyelerden biriyim ve ilk görenlerdeniz ama itibar etmedim neden diye sorarsanız aynı kişi 3-4 sorunun iptal olduğunu ve en düşük il 74, en yüksek ilin 78 ile kapattığını ve sonuçların pazartesi veya en geç çarşamba açıklanacağını söyleyen kişi ile aynı kişi. Bir kişi iki farklı duyum paylaşıyor ve bu son istanbul 81 ile kapatacak paylaşımı üzerine diğer gruplara yayılınca eleman gruptaki paylaşımını silip gruptan çıkmış. Şimdi siz olsanız inanır mıydınız ? Doğru olmuş olsa bile yayılacağı belli değil mi biranda neden panik oldu ? Tuğrul hoca' ya da pek itibar etmiyorlar ama bu konuda sanki biraz haklı gibi çünkü 9 günlük tatil başladığında sınav oldu, sonrasında vergi daireleri yoğunlukta gece 12'ye kadar açıktı, ilk günde okuyacaklarını sanmam. Salı, çarşamba, cuma 3 gün var önlerinde geçen seferde 3 iş günü geçince okumuşlardı. Tahminimce cuma günü açıklanacaktır, duyum değil tahmin adı üstünde Ayrıca bu eleman birçok ilin düşük kapatacağını sonuçlar açıklanmadan saatler önce bildi ama hangi ilin kaçla kapatacağını birebir tutturamadı, o paylaşımınıda kaldırmış. Ortaya taş atıp gidiyor walras06 arkadaşımızda düşük kapatacağını söylüyordu herkes böyle tahminlerde bulunabilir canınızı sıkmayın, biz böyle heryacanlı bekleyişleri de özledik. Bu günlerimizde şükürler olsun SAYGILARLA
-
Umarım bu haftaiçi açıklanır daha tahammülümüz kalmadı
2018 Guy En geç gelen Guy en geç açıklanan Guy olarak şimdiden tarihe geçti.. -
@i̇lanbekleyenbiri yanlış hatırlamıyorsam 2017 mayıs guy sınavı ile 2015 kasım guy arasında 18 ay var bu yıl biraz daha erken geldi, 2016 daha sancılı geçmişti.
-
@meydey KPSS tarihini baz alırsak 2018 Guy en geç gelen guy oldu yanlıs hatırlamıyorsam KPSSden 15 ay sonra geldi ilan