GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@hickskaldor tamam buldum
-
sınav sonucu açıklanmıyor. söyleseler inanmazdım.
-
@walras12 her şey çorba dostum
-
@elif-atılgan bence bu sene ilanlarin yogun olacagi bir donem olmaz,yine calisan arkadaslar icerde olan seyleri daha iyi bilir
-
@elif-atılgan kesin doğru olan bir duyum değil ama bayram dolayısıyla VDK dan görüştüğüm birinin söylediğine göre yeni yıldan önce bir GUY ilanı daha geleceği konuşuluyormuş kurumda. Daha yeni sınav oldu daha sonucu açıklanmadığını söyledim o da 2018 puanıyla yeni yıldan önce bir alım daha olacak dedi. Sayı olarak 2000 kişiymiş. Dediğim gibi benim söylediklerim sadece bir duyum kesin bir bilgi değil. Kurumda çalışan arkadaşlar daha net bilgi alabilirim bu konu hakkında ben sadece duyduğum şeyi paylaştım. Sonuçta öncekilikli olarak açıklanmasını beklediğimiz bir sınav var. Herkesin hakkında hayırlısı
-
Benimde vdkdan birinden aldığım duyuma göre sınav sonuçlarınin eylül başı gibi dguyla guyun birlikte açıklanacağı. Vmy sınavininda bir bir buçuk ayı bulacağı.Bu hafta aciklanicagini düşünmüyorum yani arkadaşlar ama umarım yaniliyorumdur.
-
Bu hafta açıklanmayacak mı bu ya öldük meraktan
-
Çok güzel duyumlar geldi özellikle 2bin kişilik ilan şu an çok ütopik gelse de bana gerçekten yüreğime su serpti, elendik 1 ay sonra ilan tekrar çalışmak koyacak tabi ama yine de güzel olur inşallah olur
-
Artık açıklansın yaaa
-
Elçiye zeval olmaz.
-
@agor guzel paylasim hocam tesekkurler. Akillardaki sorulara cevap nitelignde olmus.
-
@erciyess Murat Kaymak facebook grubumuza göndermiş, dediğim gibi elçiye zeval olmaz, onlar gönderdi biz de size ilettik.
-
@agor herkesi tatmin edecek doyurucu bir cevap olmuş. Kaynak var, açıklama var, örnek var. Ama tabi ki ikna olmayan olur
-
Kpss açıklandı arkadaşlar
-
@secret ben girmedim diye erken açıklandı. Girdiğim her sınavda o sene yeni bir şeyler oluyor açıklanması gecikiyor.
-
@obra bende şaşırdım ilk defa takılmadan site baktım sonucuma hayırlısı olsun hocam seneye girersiniz
-
ilk 10 bekliyordum. 189ncu olmuşum şaka gibi 91.13
-
Yuh ÖSYM dediğinden önce açıklar gib bekletirte bekletir
-
Ben bu borçlanma sorusuna neredeyse 100 yaz sayfa önce Türkiye'den alınan borç kimden alınırsa alınsın hangi para birimimden alınırsa alınsın iç borç olur dedim özel mesajla hakaret edecek kadar alçalan bazı terbiyesizler oldu. Al işte adam her şeyi açıklamış biz murat hoca değiliz diye miydi bu muamele? Ben maliye hocası değilim ama bu işe yıllarımı verdim hatrı sayılır mülakattan elendim. Yaladık yuttuk bunları yıllardır. Bir soruyu sen doğru deyince doğru yanlış deyince yanlış olmaz. Seni takan yok sayın ukala. Nerde abi gelsinler bi şu bu soru iptal olmalıcılar kktc cevabı da doğrucular. Gelsinler bir şey deneyeceğim. Öyle atıp tutmakla olmuyor beyni olmayıp fikri olan sayın arkadaşım. Şu paylaşım ilaç gibi geldi teşekkürler @Agor kardeşim. Çok sinirlenmiştim içimi dökmüş oldum. Kusura bakmayın arkadaşlar.
-
@alika28 +1. Her kelimesine katılıyorum. Soru tartışılması kesinlikle güzel bir şey. Konuyu irdeleyip daha hakim oluyoruz bir daha o konuda yanlış yapmıyoruz. Amma velakin bu soruyu tartışırken hem hiçbir şey bilmeyip hem de milletle dalga geçen oldu. Kktc’ye ülke değil diyenlerle muhatap olduk yok yere.