GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
Arkadaşlar ne paylaşılmış bilgi verin lütfen
-
@jkeynes burada da paylaşırmısınız hocam merak ettik yada link atın bakalım
-
-
Listeyi paylaşan kişi screenshot almış. Adam hem paylaşma deyip hem de screenshot almaz. Bu yüzden fake / troll diyorum
-
@jkeynes tşk ederim arkadaşım itibar etmemek lazım ama bende bu civarlarda bekliyordum açıkçası bakalım artık gerçekler nasıl olacak ??
-
@obra hocam troll değil de yanlış olma ihtimali olabilir bence ayrıntıya dikkat etmek gerek bu sonuçlar iptal olan soruların doğru yansıtılması ile oldu diyor o bakımdan mantıksız durmuyor kaç tane soru iptal edildi acaba
-
Trol mü değil mi bilmem ama kendi tahminlerini yazdıysa da baya mantıklı geliyor
-
@jkeynes açıkçası ben daha kağıtların okunduğunu düşünmüyorum. Ama bu ayrıntı önemli screenshot sözde gib’te çalışan adamın telefonundan alınmış. Gönderdiği kişinin telefonundan alınsa bi nebze inanırdım. Bilerek ist en yüksek tutmuş ki dikkat çeksin. İşgüzar bir arkadaşın işi gibi duruyor. İptal olan sorular varsa bence en az 4-5 il 80’i geçer.
-
@obra bekleyelim hocam ya hayırlısı diyelim
-
O kağıdı kendi dediği doğru çıksın diye Tuğrul Bey mi attı acaba diye kendime sormuyor değilim Tweet atmışız önce diyor ki optik okuyucu ile okunmadı sınav illerin taban puanı nasıl belli olsun... Haklı da
-
PC markası fijutsu gibin kullandığı markaymış:)
-
Geçmiş yıllarda aynı gecede açıklandığı olmuş bence taban puanlar belli olmuş olabilir
-
@jkeynes Adana kaç yazıyor okuyabildiniz mi
-
@david20 76 gibi duruyor hocam ama anlamadım da tam olarak ayrıca doğru mu değil mi onu da kestiremiyoruz
-
arkadaşlar eminim hepimiz için zaman geçmiyor ve ailelerimiz de dahil herkes biran önce sonuçları bekliyor ama troll olabilir birisi mantıklı bir tahminde bulunmuş gibi duruyor
-
@veliat34 aynen kesinlikle gibde calisan biri yapmis orasi kesin ama can sikimtisindanmi yoksa cidden biseler duydumu onu bilemem ama genede hic itibar etmemek gerekiyor
-
@dovunque gib de çalışan biri can sıkıntısından bu riske girer mi acaba kendimi yerine koyuyorum hayatta yapmam galiba
-
@obra İstanbul dışında hiçbir ilin 80 geçeceğini düşünmüyorum çok fazla iptaldik soru yok zaten.
-
ama sanırıım önceki senelerde de bu tarz söylentiler çıkıyormuş ve genelde doğru çıkıyyormuş
-
@gkhn-gnr sahsen bende hayatta bole birsey yapmazdim bide yani puanlarda cok.mantikli ama genede itibar edilmemesi gerekiyor hayirlisi