GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
gibi arayan var mı acaba ? bide ben mi arasam acaba
-
bu hafta açıklanması çok çok zor diye konuştu telefondaki kişi
-
@sanchez06 telefondaki kişilerin söylediklerine çok itibar etmemek lazım:)
-
https://i.hizliresim.com/RD4kp1.png
Bu açıklamaya göre para birimi cinsi kriteri dikkate alındığı açık, sonuçta tl cinsinden yurtdışı borçlanmanın olmadığına göre sonuç bu.
Nasıl oluyorda hazine piyasa kriterini göz önüne aldığı savunuluyor hangi temele dayanıyor tamamen muğlak bir ifade altı boş. -
@2iki hocam yanlış anlama da sence de sıkmadı mı bu soru ?
-
Cumaya kadar kesin açıklanacak diyo WhatsApp grubunda birisi
-
@ekonomist nerden duymuş etmiş onuda söyledimi dostum
-
@2iki bundan daha iyi bir kanıt olamaz kardeşim tebrik ederim.
-
@ck hocam oyun mu oynuyoruz da sıksın ? Ben bişi ifade ediyorum hata var diyorum, açıklamak zorundayım. Varsa kanıtı olan gelsin göstersin hazinenin piyasa kriterini dikkate aldığını. Themis hocalarınızla irtibata geçin lütfen, çıkıp aydınlatsınlar neye dayandıklarını.
-
@2iki hayatımda hiç themis kaynağım olmadı hocalarıyla da tanışmadım hatta niye öyle dediniz anlamadım kaldı ki sizinle aynı görüşteyim söylediklerinize zaten katılıyorum demek istediğim kanıtlarla da gelseniz hep aynı noktaya varıyor tartışmalar bir sınavda daha çıkarsa herkes kendince doğru bildiği şekilde yapsın siz de ben de kanıt göstermeye çalıştığınız kişiler de.
-
eskiden ne güzeldi sınav bitince eve giderken akşam otobüste öğreniyorduk kazanamadığımızı:):)
-
@ekonomist hangi watsap grubu hocam
-
manisa için bi wahtsapp grubu filan var mı acep??
-
@ck yok hocam themis kitabından bir kaç satır yazı ile sorgulamadan doğru kabul ediyorlardı themis ise hazine böyle kabul eder diyor ama hazinenin görüldüğü üzre böyle bi kriteri yok borçlarda kriteri para cinsi olduğu aşikar. her şeyden önemlisi, alınan bir iç borcun gsmh’da etkisi olmaması lazım ama ona da ters düşüyor bir çok yerden hatalı görünen ifadeyi kesin doğruymuş gibi kabul ettirmek istemelerine anlam veremiyorum sadece yoksa kimseyle sorunum yok kimseyi kırmak istemiyorum. Daha da uzatmayacağım bu konuyu daha da bir şey söylemeyemem zaten siz de kusura bakmayın.
-
@mutadis-mutandis, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
eskiden ne güzeldi sınav bitince eve giderken akşam otobüste öğreniyorduk kazanamadığımızı:):)
Keşke biz de o zaman öğrenseydik kazanamadığımızı. Mülakattan sonra öğrenmesi var bir de.. Allah yaşatmasın sana
-
@2iki yok hocam ne kusuru sadece bu soruda ortak bir paydada buluşulmadı yorumlaşınca da tartışma devam ediyor onu söylemek istiyorum soru hakkında aynı fikirdeyim gibin de böyle kabul edeceğini düşünüyorum bakalım artık hakkımızda hayırlısı.
-
@davetsiz tabi o durum daha da kotu. sonucta yuzup yuzup kuyrugunda elenmek buyuk hayal kirikligi olur.
-
@2iki sence cevap hangisi
-
@2iki bu soru ile ilgili düşüncenize katılıyorum . Birşey sormak istiyorum tl cinsinden 2 şık vardı acaba neye göre arasında bir tercih yapicaktik veya soru 2 cevaplı diye mi düşünüyorsunuz
-
@kubrabaris hocam kriter verilmeden olmaz o soru baştan hatalı soru bu bir ikincisi kritersiz çözülecekse de hazinenin dikkate aldığı para birimi cinsinden çözülebilir ancak burda da çift cevap çıkıyor ortaya ya iki şıkkı doğru kabul eder ama bana göre yapması gereken bu soruyu komple iptal etmek bir daha da böyle bi soru sorulmamasıdır.