GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@dovunque Kurum sınavı cidden nasip hocam ya, o an farklı bir atmosfere giriyorsun. Bende de aynı durum var ne yazık ki. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur.
-
@vural amin inşallah hepimiz adina hayırlısı olsun şu bayram günü bile buraya uğrama hissi veren kurumlar ve sistemlere. ..siteye dair değil eleştirim
-
dguy mu zordu guy mu zordu? herkes bir cevap verebilir mi?
-
@fatoss21 31.25 buldum bende ama yanlis galiba bizim cvabini ogrenebildiniz mi
-
@aroma hocam yanlışım varsa düzeltin ama geçen yıl İstanbul 77 ile kapattı diye biliyorum.
-
@aroma sen ciddi misin ya
-
@a-okun hocam arkadaş öyle demsiti puanını açıkçası kaçla kapattı bilmiyorum ben Antalya dan elenmişimtm. Yani puanın anlamı yok bi manada
-
@james-buchanan dguy da bunlar zaten az çok bişey biliyorlar acaba biz bunları nasıl düşürebiliriz diye düşünmüşler ve absürt ayrıntı soru vardı tvs özellikle Guy da ise konuya hakim olan kim ne biliyor onu ölçen bi sınavdı düşürücü soru çok yoktu
-
@nagatomo hocam çok var ya ben sadece biriym hakkımızda hayırlısı olsun
-
@james-buchanan dguy tuzaklar la dolu bir sınavdi. Ama bunu öngörüp te ona göre çözen biri için kesinlikle dguy daha kolaydı. Guy sınavı ise mertce soru hazırlamış lar. Bilen yaptı bilemeyen salladı. Ama alışılmışın dışında zor ve kaliteli bir sınavdi.
-
@vural Oran vererek söyleyeyim, ceteris paribus;
80 altı alıp mülakata kalanların kazanma ihtimali %30
80-85 arası mkki %50
85 üzeri %20 -
çalışarak girdiğim bir sınav değildi. Neredeyse 1 yildir kitap acmadan sinava girdim ayrica sinav gecesi cok istedigim bir kurumun mülakatindan yuksek puan ile elendigimi ögrendim..hic umudum yoktu ama güzel geçti çok şükür. Format değişikliği çok barizdi. gib in bu yılki soru tarzı hoşuma gitti ezberle geçilebilen niteliksizlik kalkmış biraz biraz. Emek harcayan herkese Allah başarılı olmayı nasip etsin.
Bir de arkadaşlar herkes in doğrusu kendine. Millet in ısrarla doğru budur dediği şeylere takılıp puanım az gelecek mülakata kalamayacağım psikolojisine girip kendinizi üzmeyin. -
@tahkikat aynen benim de defi kar sorusu bunun gibi bi sürü soru ve bilmediğimden değil salaklığımdan olduğunu düşündükçe daha çok kızıyorum kendime artık tek isteğim düşük kapatması
-
@james-buchanan Ben dguy sınavının soruların çeldiriciliği bakımından daha zor bir sınav olduğunu düşünüyorum. Bu sınavda sanki biliyorsan yaparsın durumu söz konusuydu. Ama dguy tecrübesinden ötürü bu sınavdaki soruları çok daha dikkatli çözmüştüm. Belki bu sebepten ötürü böyle düşünüyor olabilirim.
-
@davetsiz hocam hangi ili yazdınız?
-
@tahkikat 85 üzeri niye %20 oluyor
-
@james-buchanan, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@davetsiz hocam hangi ili yazdınız?
Sakarya
-
@davetsiz inşallah olur hocam. Balıkesir bende.
-
arkadaşlar yüksek kapatmasından korkanlar için söylüyorum geçmiş sınavların kaçla kapattığını gib in sayfalarında bulabilirsiniz ve göreceksiniz ki pek az istisna dışında 10 15 kişi bile alan illerin yüksek kapatmadığını göreceksiniz burada yüksek netler yaptığını yazan arkadaşlar var şahsen ben de yüksek bekliyorum ama yazan kaç kişi 10 15 kişidir belki 50 100 bile değildir ama mülakata kalacak 2000 kişi var rahat olabilirsiniz 77 üzeri net bekleyenler gevşesin rahat olsun ve tvdeki dizisini takip etsin üç yıldır bu sürecin içerisinde olan birisi olarak gözlemlemelerim bu yönde yazılanlar sizi korkutmasın derim ve geçmişten biraz ders çıkartın guyun dguyun vmynin bddk nın yüksek kapatacağını puanları düşük olanların boş yere başvurmaması gerektiğini söyleyen nice arkadaş vardı ki bunlar burada yüksek aldığını söyleyen arkadaşların sayısından oldukça fazlaydı stres yapmayın bu sorularla yüksek kapatmaz bu sorularla yüksek kapatması pek mümkün değil zira her sınava giren çok iyi ders çalışmış değil
-
@tahkikat Niçin böyle hocam sizce?