GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@baybatur yok sayiyi hatirlayamadim.Sadece mantik ayniydi.
-
@zenginmemur ben artık bu soru hakkında sizinle tartismiyacam yanlış anlamayın. Kabul etmiyorsun çünkü. Benden bu kadar
-
@berdinyen ben açıkçası çok fazla çalışmadığım 2015 kasım guy sınavından istanbul için girmiştim çok kolay muhabbetleri dönmüştü çıkmış sorular çok var demişlerdi o yıl 84 le kapattı ben mülakata kaldım ve şaşırmıştım bu Benim üçüncü guy sınavım ve ilk defa çıktıktan sonra bu sınav zordu dedim yani hülasa 80 üstü kapatması bence zor bir ihtimal yanılma payımı da üzerine koyarak %5-10 derim kesin de konuşmamak gerekir elbet
-
@berdinyen
Hocam ben dediğim gibi öngörü sizi yanıltıp farklı düşüncelere saptırmak istemem ama hakikatende 80 üstü olma ihtimalide bana kalırsa düşük bir ihtimal fakat dediğimiz bandıda aşıp 82 ye kadar çıkabileceği max bak yine söylüyorum bunlar hislerim ve buraya bakarak konuşuyorum -
ilk kez girdim guy sinavina. sizce 2017 mi daha zordu bu seneki mi Ankara bu sene giris 74le kapatti. Ankaranin 80 ustu olma ihtimali var mi
-
@maglzz hocam size kesinlikle hak vermek istiyorumhadi insallah
-
@baybatur hocam sen tartisma yapmiyosunki zaten benim yanlis yapmam icin diretiyosun moral bozmak icin.Dguydada düsmussun ne demek.Hatirlamadaim iste 12 yada 24tu cevap.100 liralik.mal 124 satılirsa 24 112 ye stilirsa 12 olur bunu hatirlayamamis olmam bile seni sevindirdi belli dusmus falan ne alalkasi var ayni mantikla yaptim.
-
@aleph kardeşim geçen yılların sınavları guy sınavı ise bu başka bir galaksinin gezegeniydi kıyas dahi edilemez kesinlikle daha zordu
-
25/125’in yüzde 20 olduğunu tartışmak ne demek? İlkokul bir matematiğine dönüyoruz resmen. Tartışılacak sorular tabi olacak da 25/125’i tartışmayın mümkünse. 2 kere 2 4’e kadar düşecek seviye bu gidişle.
-
@shanks hocam hepsini hatırlamıyorum ama. Develuasyon lu bı şık vardı. Önceden izin alırlar diyordu. Diğer bı şık tarihini vermişti işte şu tarihler arası kullanıldı diye. Bide ödemeler bilançosu fazla verdiği için çöktü diyordu.
-
@baybatur sorunuzu gec gördüm biraz kusura bakmayın
-
@baybatur Oh be hatırladım Allah razı olsun doğru yaptım onu o zaman
-
@shanks doğru derken Amerika değil mi doğru cevap bir darbe daha yemeyeyim durduk yere
-
@gameover söylediklerinin altına imzamı atarım. ben 2015teki sınavdan 80. dakikada çıkmıştım ve rahat geçtim geçen yıl bi kaç soru dışında yine çıkmış soru ağırlıklıydı nispeten 2015e göre zordu fakat bu yıl bırakın beni süre bitmeden salondan çıkan bir kişi olmadı. sınavdan çıkar çıkmaz 80i gören şehrin olmayacağını konuştuk çıkanlarla ki öyle olacaktır hocam %100 denekleriz sonuçta
-
@zenginmemur estağfurullah hocam zerre sevindiysem namerdim. Dedim ya herşey gönlünce olsun.
-
@gameover Ödemeler bilançosu fazla verdi diye batmadı yani sanırım yanlışı soruyordu
-
@shanks derine girmeyelim hocam sonra çıkamıyoruz işaretlenecek şık içerisinde Amerika kelimesinin geçtiği şık değil mi nihai olarak
-
@i̇lanbekleyenbiri, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@zenginmemur aynen 100 maliyet 125 satış ortalama olarak %25 satış yapmış zaten soruda bizden istediği o üç hesabı yapıp 125i bulmak
Kardesim bnde seninle ayni fikirdeyim.Bu formulu anlayamiyorum.Formüle gerek varmiydi.
-
80’i geçen 4-5 il olur en az bence. Zor soruları da olan kolay bir sınavdı.
-
@gameover Aynen Amerika ödemeler bilançosu fazla verdi diye battı diyen şık