GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
İstanbul ve ankarada mülakata kalan şanslıdır. Dguyların ve vmylerin çoğu istanbulu kazananalrdan olacaktır.
-
@shanks evet hocam yanlışı soruyordu
-
@futureguy vmy’nin daha sınavı bile yok ortada.
-
@obra yalnız hocam geçmiş yılların sınavlarına baktığımızda vaki olmamış 4-5 ilin 80 üzerini gördüğü sayılar nominaldir aldatmasın girmiş olmak için girenler oldukça fazla bu yıl enteresan yıl vmy de bddk da guy un bazı illerinde kontenjan dolmadı dguy merkez uzmanlık olmasına rağmen 77 mi 78 le mi ne kapattı akıl alır şeyler değil bunlar soruların zorluk seviyesi de ortada olduğunu da göz önünde bulundurursak bence 80 i gören il sayısı 4-5 olmasına ihtimal veremiyorum bence 77 ve üzeri yapan kişiler gönlünü rahat tutsun ve sınavlar geçmişken biraz kendilerine vakit ayırsınlar derim strest yapmayın acizane tavsiyem
-
@baybatur ben de 20 diyorum kardesim sıkıntı yok
-
@baybatur doğrudur hocam ben iddia etmiyorum doğru olarak da kabul etmedim...
Aslında Bizim ne düşündüğümüz önemli değil GİB ne düşünüyor o önemli
-
@gameover size katılıyorum hocam gecen yıl kurumlar da dogru düzgün alım bile yoktu. Herkes guyu bekliyordu ve gecen yıl kpss puanı 70 i görmemişti ama bu yıl 70 kpss puanıyla kapatan iller var. Ben de düşük kapatacagını düşünüyorum. Ayrıca sorular genel olarak özgün sorulardan oluşuyordu. Çıkmış soru da yoktu ki öyle dogru düzgün.
-
@fatihmavcu @zenginmemur kardesim kimse esasında burda herhangi birinin yanlış yapmasını istemez zaten kaldı ki burayı takip eden kisilerin gerçekten bu ise emek veren başarılı ve güçlü adaylar olduğunu düşünüyorum. Burda sizin yanlış yapmanızı isteyecek biri rakibinden korkan kendine güvenmeyen kisilerdir ben baybatur dostumun böyle biri olduğunu hic düşünmüyorum. Kaldi ki 78 le mülakata kalan kisi 87 ile kalanı eleyebilir. Sınav biraz da şans işi bazen cok bilmek de insanı yanıltabiliyor 1 yanlış bile insanı saf dışı bırakabiliyor.
-
@zenginmemur cevap %12 idi hocam
-
Arkadaşlar İstanbul şöyle 78 le kapatsa ya
-
@obra yedekliği de kastediyorum.
-
@fatihmavcu kesinlikle haklısın kardeşim. Duygularım a tercüman olmuşsun eyvallah. Bende bu süreç ten ağzı yeterince yanmış bir kardeşinizim. Kimsenin kötü olmasını istemem çünkü nasıl bir his olduğunu çok iyi bilirim. Sadece bazı arkadaşlar önyargılı olabiliyor. Hiç soruyu çözümü dinlemeden linç etmeye kalkiyorlar. @zenginmemur u kastetmiyorum. Buradaki herkes yeterince emek vermiştir zaten. Umarım herkes hakettiği başarıyı elde eder.
-
Bu soru niye bu kadar diretildi anlamıyorum bende % 25 yaptım ama denildiği gibi soru satış fiyatı üzerinden karı soruyorsa bende gözden kaçmış cvp net %20
-
@futureguy neye gore soyluyorsun.kac tane tanidigin var.
-
Yedeklik ile ilgili bir şey sorayım. Kaç kişi yedek olarak kazanıyor. Ve hakları aynı ile yeni alım yapılana kadar mı sürüyor. Ve hepsine sıra geliyor mu?
-
Arkadaşlar milli servet sorusunun cevabı net dıs ticaret mi ,mali varlık mıydı?
-
Adam diyorki biz boyle yaptik konustuk anlastik boyle kabul edildi GİB e de haber verseydiniz biz dogru cevapta uzlastik diye.
-
@fs tamam hocam dedim zaten hatırlayamadim 112 degilmiydi satis fiyati 100lirandan 112
-
Küçük Ege illeri öngörünüz nedir arkadaşlar Aydın Manisa Muğla Balıkesir
-
@rybczynski2 kendime göre barajda gireceğimi düşünüyorum 80 veya 81 aydın .