GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@asavran09 Pazartesi zor biraz daha hiç eşlememişlerdir bile Pazartesi başlanır Cuma’ya kadar yolu var
-
Bütce sorusunun cevabi performans mı program bütçe mi?
-
@david20 muhasebede türkçe soruları olmasaydı iyiyidi (bkz: 20/25- 960-1050) bunlar yerine harbi ağır muhasebe soruları olsaydı yine hata yapmazdım
-
Guy sınavında muhasebeden kaç soru vardı arkadaşlar
-
@buğracaan 25 galiba
-
@gökyeleli, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
Bütce sorusunun cevabi performans mı program bütçe mi?
Hocam dur zaten ortalık karışık:)
Anca serinledi buralar.. -
@gökyeleli hocam bir kaç soru varki adını andiginiz anda başlık bı anda karışıyor. Buda onlardan biri
-
@gökyeleli hocam o soru netlik kazandı mi ki. D.o.gel 40.000 gyag 80.000 . Cevap en son bu deniyordu sanki değilmi. Yanlış mı hatırlıyorum
-
@james-buchanan olur hocam merak etmeyin. Çoğumuz 25-30 aralığındayız zaten. Allah bir kapı açacaktır muhakkak. Buna inanın.
-
@baybatur hocam bu soruda olağan gelir var mıydı
gelecek aylara ait gelir 40
gelecek yıllara ait gelir 80 değil miydi -
-
@2iki dönem gelirinin kullanılmaması gerekir çünkü dönem içerisinde yapılan tahsil yok
-
@baybatur hayır hocam gelecek aylara ait gelir 40000 gelecek yıllara ait gelir 80000 olması gerekir ben de dün yine burada sorup teyit etmiştim
-
@gameover bu o soru değil hocam
-
@2iki işyerinin kiraya verilmesi sorusu değil mi
-
@baybatur Öyle bir şık var mıydı ya ben hatırlamıyorum
-
@shanks ben bu soruyu kasa 120 diğer olağan gelir 10 gelecek aylar 30 gelecek yıllar 80 yaptım yanlış yapmışım
-
@2iki hocam vardı ya hatta ben onu isaretledim
-
@baybatur demek ki hala netlik kazanmamış. Bence gereksiz bir soruydu. Ne istediği belli değil.
-
@gameover evet ama dönem dışında olan tahsilat sorusu bu değil hocam onu dedim ama bu sorunun cevabı yukarıda yaptığım kayıt olmalı. zaten şıklarda olağan gelir 40 var mıydı onu merak ettim