GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@baybatur bana bu tartışma yapanların kaçıncı sayfada olduğunu atar mısın ne yazdıklarını okumak istiyorum
-
-
@2iki hocam sayfa 140 i açın. Orda tartışılmış yoğun bi şekilde.
-
@2iki onlarda bizim yaptığımız şık ki işaret etmişler sanki ama net bı sonuç a ulaşılmamiş. Bı gün önce tahsil edildiği için gaag kullanılır diyenler de var.
-
@baybatur hocam beni de tereddüte düşürdüler fakat cevap yine o olmaz benim esas sorunum şu ki ben 120.000/ 40.000-80.000 yaptım geçtim ama bunun 2 şıkta olduğunu görmedim o sebeple 380 mi 649 mu yaptım tamamen şansa kaldım 2 seçenek de varsa
-
@2iki yani 2 seçenekte de
80 bin olacak ama karşısında bu iki hesabın eğer varsa ağlayabilirim -
@2iki pardon 40 bin olacak karşında
-
-
@2iki ama tartışmalar genelde 10.000 30.000 80.000 ile 40.000 80.000 şık lari arasinda. Yani diğer şık olmayabilir de arkadaş yanlış hatırlamış olabilir sıkmayın canınızı
-
@baybatur hocam soruyu elime alıp bi silktim soruyu bi şıkkın yanına aylık tablo düzenlemsinde kullanılır diğerine de yıllık tablo yazdım sonra soruya döndüm aylık belirtmemiş aylık olan soru üzerini çizip diğeri işaretledim geçtim eğer 2 şıkta da varsa 380-40.000 ve 649 40.000 benim iş şansa kaldı
-
@2iki muhasebeyle aranız iyi o zaman hocam şık lardan gitmiyorsunuz demek ki. Bence yoktur ama olsa dikkatini cekerdi muhakkak.
-
@baybatur neyse bakalım
-
@gameover hahaha aynen bende o sinavla basladim guy'a. 83 aldim mersin icin yetmedi. Gaziantep icin mulakattan elendim. Simdi adana sinav sonucu bekliyorum. Sınavım cok iyi gecmedi ama bir umut bekliyorum işte.
-
Lüks malın şıklarını hatırlayan varmı acaba
-
@baybatur hocam soruyu iyi hatirliyorum. Cevap gelecek aylara ait giderler 40000 gelecek yillara ait giderler 80000 olacak. Diger olagan gelir karlar hesabini kullanmiyoruz . Cunku kira kontratini sozlesmenin baslamasindan 1 gün önce yapiyoruzm . Efsane guzel bir soruydu
-
@kaderik16 hocam kamu kesimi diye bi cevap yoktu ya sen ortalığı iyice karıştırdın
-
@gökyeleli doğrudur hocam ben emin değilim cevap konusunda.
-
@wallace gelir eksenini keserse esneklik birden küçük tür diyordu. Miktar eksenini keserse esneklik birden büyüktür diyordu. Falan işte. Doğruyu soruyordu sanırım. Lüks mallar da birden büyüktür olacaktı
-
@baybatur “lüks mallar için pozitif eğimlidir” di herhalde o şık esnekliğinden bahsetmiyordu diye hatırlıyorum
-
@genclerbirlikli hocam diğer başlığı açabilir misiniz? soru faslı bitti gibi.