GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@2iki Resimler bende açıklamıyor çünkü açılmıyor
-
@shanks nasıl açılmıyor anlamadım hocam ama 380/480 diyor hoca
-
@davetsiz bu soruyu tartışmak bile saçma eğer dogk hesabını kullandırmak isteseydi 31.08 i hiç hesaba katmazdı o sorunun tuzağı zaten buydu kabul edin yanlış yaptınız
-
@shanks bence gib in neyi kabul edeceği belli degl O yüzden kimse benim yaptığım kesin doğru demesin
-
@lilith soruda tam olarak nasıl soruyordu
-
380
480 yaptım yanlış saydım
Doğru kabul ederlerse hiç yoktan doğrum artacak -
@i̇lanbekleyenbiri aynen en temizi
-
@i̇lanbekleyenbiri cevap kesin hocama ısrarla sordum kesindir dedi artık daha ne diyeyim hocam bilemiyorum 649 hesabının kullanılması dönemselliğe değil özün önceliği ilkesine ters kazancı doğuran olay kaydın yapıldığı aya ait değil.
-
@lilith, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@davetsiz bu soruyu tartışmak bile saçma eğer dogk hesabını kullandırmak isteseydi 31.08 i hiç hesaba katmazdı o sorunun tuzağı zaten buydu kabul edin yanlış yaptınız
Kardeş ben dogk yapmadım zaten, ayrıca bir şey tartışmıyorum sakin ol ve elindeki klavyeyi yavaşça yere bırak.
-
@eliff Niye böyle saçma sapan soru sorarlar anlamıyorum ki
-
@2iki Anlamadım ya açılmıyor Sözcü gazetesi falan da açılmıyor bir sorun var ama ne bilmiyorum
-
@davetsiz baktım şimdi herkes görsun diye paylaşıyorum fakat burada 1 gün öncesinden demediği halde 380 kullanılmış. Çok ilginç gerçekten
Bir işletme 01.09.2011 tarihinde AFirmasına kiraladığı iş yerinin 1 yıllık kira bedeli olan 12.000 TLyi banka aracılığıyla tahsil etmiştir. (Vergiler dikkate alınmayacak)
Buna göre, işletmenin yapması gereken kayit as. hang?
A)
BANKALAR 12.000
FAALİYETLERLE İLGİLİ
DİĞER GELİR VE KÂRLAR 12.000B)
BANKALAR 12.000
GELECEK AYLARA
AİT GELİRLER 12.000C) BANKALAR 12.000
GELECEK AYLARA
AİT GELİRLER 4.000
GELECEK YILLARA
AİT GELİRLER 8.000D) BANKALAR 12.000
ÖZEL FONLAR 12.000BANKALAR 12.000
DİĞER SATIŞ GELİRLERİ 12.000Cevap C
-
Arkadaşlar rüyamda İstanbul 81 ile kapatiyordu bakalım ne olacak
-
Yalnız literatürde uzmanlar tarafından bile uzlaşmaya varilamamiş bir konu üzerinden hemfikir olmamız mümkün değil sanırım bu arada ben sadece öğrenmeye çalışıyorum, neticede 5 kişiden 2 kişi dışında kalıp seneye bu soruyla tekrar karşılaşmak var. Malesef tabi kesin cevabı ogrenemiyoruz çok üzücü
-
@davetsiz yok sana demedim zaten şu soruyu tartışan insanlara diyorum
-
@falanfilan hocam bu soru bende bize ölçü olamaz çünkü şık larda d.ol.gel. yok bile. Bu soruyu görsem bende gaag yapardım. Üstelik burada bir gün önceden tahsil falan da yok. Belli ki şık larda olmadığı için aylık baz alıp ona göre çözülmüş bir soru. Bizim soruda durum biraz farklı. Bence de kimse kesin demesin bu soru için. Hocalar bile farklı konuşuyorsa kesin değildir
-
Şu işsizlik mi reel gsy tanımı mı bi netlik kazansak keşke
-
Bir de maliyet sorusu %20 miymiş yani netmi bu cvp
-
@lilith tartışırken senden icazet mi alacaklar
-
@lilith hocam siz soru tartışanlara bu şekilde müdahale ettiğiniz sürece hiç bir soru netlik kazanamaz