GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@edmilson28 samsun
-
@phateh o şıkta hata yoktu
-
Ne zaman açıklanır perşembeye sarkar mı
-
@lilith vardi bence
-
@phateh kac dogrunuz var sizin ?
-
@walrass06 buraya başvurular yapılırken de herkes atıp tutuyordu hocam neyin ne olacağını tecrubeyle gorduk görüyoruz merak etmeyin . Açıklansın puanlar görürüz ne kadar dusuk iller kapatacağını özellikle az alımlı iller
-
@ck yaniliyorsunuz hocam ziraat uzman yardimciligindaydi galiba bir arkadas memnun olmadigini sorunlar yasadigini soylemisti o sebeble on yargili yaklastim galiba umarim amacina hizmet eder basarilar
-
@edmilson28 15 yanlis kesin. 75 dogru kesin. Aradaki on soru muallak
-
@falanfilan, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@davetsiz ben görmedim malesef, tahmini kaç sayfa öncesi veya hangi kullanıcı paylasti hatirliyorsaniz bakayım
2013 KPSS SORUSU'ymuş :ÖSYM NİN KABUL ETTİĞİ CEVAP:
102 Bankalar borçlu 12.000
380 Gaag alacak 4.000
480 Gyag alacak 8.000 -
@ucanbalon hocam bende o sorunun cevabının büyümeyle ilgili olan şık olduğunu düşünüyorum ne var ki büyüme ile ilgili şık tam aklıma gelmiyor
-
@i̇lanbekleyenbiri,
@falanfilan
2013 KPSS SORUSU'YMUŞ:ÖSYM NİN KABUL ETTİĞİ CEVAP:
102 Bankalar borçlu 12.000
380 Gaag alacak 4.000
480 Gyag alacak 8.000 -
Sakarya yazan arkadaşlar sesiniz çıkmıyor burayı takip eden rahat 10-15 kişi var tahminimce paylaşsanız arkadaşlar ne durumundasınız
-
@fridakahlo guy sakarya başlığına yazdık hocam ne durumda olduğumuzu. Hatta herkes kaç doğru beklediğini de yazdı.
-
@davetsiz hocam baktım oraya ama pek kimseyi göremedim
-
http://hizliresim.com/JDBElW
http://hizliresim.com/aYRBG7arkadaşlar kira sorusu için hocaya tekrar sordum ektedir. bence artık tartışma bitmiştir ama siz devam edebilirsiniz keyif sizin
-
@davetsiz evet ÖSYM böyle kabul etmiş fakat Ferhat yıldız kitabında bu çözümün 480 gelecek yıllara ait gelirler hs işleyişine ters düştüğünü açıklamış 649 a göre çözmüş kendisi
-
-
@şampiyon Eğer bu doğruysa Ösym yi baz alır Ferhat Yıldızı değil
-
@2iki resimler açılmıyor doğrusu ne:)
-
@davetsiz Onda aylık düzenler diye belirtmiş mi peki?