GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@phateh 2 senedir ben de kitap yüzü açmadım. Ancak bu sinav, öncekilerden daha kallavi idi. Puanlarin 70-80 bandinda olacağını düşünüyorum tüm iller için. En yüksek kapatacak olan yine istanbul olacaktir. Max. 80. Samsun için giren bir arkadaşım var. Onun güzel geçmiş.
-
@ahmetab abiler yapmayın. Kh milli hasıla ya göre arttı diyelim. Ama nüfus daha fazla arttı. O zaman nolacak. Gerçek artış diyebilirmisin. Kh nin nüfustan daha az artması göreceli artıştır.
-
@veliat34 Hayır o göreli artış oluyor 4t sayfa 142 2015 basım bakabilirsiniz
-
@w-s-jevons samsun icin giren arkadasinizn kac dogrusu var ?
-
@edmilson28 90
-
@w-s-jevons samsun kacla kapatir sizce ?
-
@w-s-jevons aynen bende senin gibi dusunuyorum. Umarim yanilmayiz. Sinav zordu ama öldürucu de değildi. Benim bu zamana kadar tecrubem. Basvuruda kapattigi puanin cok ustunde olmadigi icin max 5 desek 77 78de kalir gibi dusunuyorum. Hayirlisi artik. Tanidik biri misin acaba
-
@edmilson28 tahminim 70-75 aralığı.
-
@fernando-reges Emin olduğum bir konuda bile kitaptan bakıp öyle yazıyorum.Bazı arkadaşlar kafasına göre cevap yazıyor.En net soruları tartışmamızın sebebi de bu bilgi kirliliğinden kaynaklanmakta
-
@phateh insallah cok yuksek olmaz illaki yuksek olan olacak ama ortlama 80 nin altinda olacagini dusunuyorum
-
-
@w-s-jevons cok dusuk degilmi 70 75 zaten 40 kisi hepsi
-
https://chat.whatsapp.com/7ef9wbP8jqc5AHf3RtKSTj GUY İstanbul grubu kurduk arkadaşlar katılmak isteyen olursa bilginiz olsun
-
@edmilson28 iller bazinda genel olarak o civarda kapatacağını düşünüyorum. Yüksek yapanlar illaki olacaktir.
-
WhatsApp gruplari neden kuruluyor arkadaslar burada zaten iyi bir ortam var herkes bilgi sahibi oluyor ne gerek var ki,ayrica hic bilmedigimjz kisilerle numara filan paylasmaya neden gerek duyuyorsunuz
-
@edmilson28 ben hazirlanmadan girdim. Benim gibi 20 kisi vardir. 20 kisi zaten yapamamistir. 10 kisi cok iyi yapmistir. Geri kalani da 75 bandinda takilir bence
-
@baybatur bir yanlışı yanlış olduğunu bilerek sırf geçmişte yanlış bir şekilde soruldu da kabul.edildi diye dogru olarak diretmek kör cahilliktir. Kimse kimseyi salak yerine koymamalı
-
@phateh sizin hangi il ?
-
@duyguuu37 hocam whatsapp grupları anlık bilgi link dosya resim paylaşımı için kuruluyor ayrıca uygulama olduğu için daha pratik ve çabuk etkileşim halinde olunabiliyor. gruplardaki kişiler yakın zamanda müfettiş yard uzman yard denetmen yard olacak kişiler o yüzden tanımadığı numaraya sorun çıkaracak insanlar değil hatta whatsapp gruplarını böyle yorumlayan ilk sizi gördüm
-
gerçek artık nedeni hangisidir ? sorusunun cevabı;
Nüfus artışıyla birlikte sunulan hizmet miktarı ve kalitesinin artması. Şıkkı tam yazmamış olabilirim. Bu gayet net. Kamu Harcamaları / Gsmh doğru değil. Aklınız wagner kamu harcamaları sürekli artış kanunu vs oralara gitti muhtemelen ama bu konu gerçek artışla alakalı değil. Hiç cözdüğünüz sorularda şıklarda dahi Kamu Harcamaları / GSMH diye bir şık gördünüz mü ?