GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@baybatur Ya arkadaşlar bu soru 1 gün önce gaag gyag di şimdi dogk oldu, birden fazla hoca da ilki gibi olcak demiş ama insanalr hala bunu irdeliyo. Maliyetleri %20 olarak açıklayan arkadaşlara bir şey diyemiyorum çünkü haklı olabilirler ama kira geliri sorusunda ısrar ediyorum
-
@lilith cevap yüzde kaç gaag gyag
-
@baybatur aynen katılıyorum hocam ama ne olursa olsun cevabıni öğrensek gerçekten çok iyi olur bir sonraki sınavlar için
-
@lilith değil. matematik ilmine göre %25 cevap ama diğer kişilere göre %20.
-
Kamu harcamaları gerçekte artış. Kh artmasıyla kişi başına yapılan harcamanın artması değil mi ? O şık olmayacak mı. Biri aydınlatsın pls.
-
Gaag gyag sorusunu muhasebe bilgisine güvendiğim arkadaşlara sordum. Hepsi olağan gelir ve karlar bir aylık kullanılır dedi. Yanlış saydım. Ekstra bir yanlış canımı sıktı ama olsun.
-
@minsipo ortalama satış karı üzerinden maliyeti soruyodu hocam yanılmış olabiliriz
-
@futureguy fert başına artış olan şık doğru cevap daha önce tartışıldı.
-
@minsipo Sizin matematik ilminize gore mi yoksa tum matematik camiasi yuzde 25 te hemfikir mi ?
-
@obra Alican dovletov hala diğer olağan gelir ve gelecek yıllara ait gelirler
-
@obra Alican dovletov hala diğer olağan gelir ve karlar ile gelecek yıllara ait gelirler dedi şimdi
-
@enki o konuda çeşitli ihtilaflar var. Şimdi yanıltmayayım sizi.
-
@kuşçubaşıeşref hocam foto varmi
-
yıllık mali tablo düzenliyorsa dogk olması gerekmez mi.
-
@baybatur dostum nasıl foto atılıyor bilmiyorum ama 31.08 olması da bir şey değiştirmez demiş twitter da yazdı foto yükleyebilen varsa bulabilir oradan
-
@james-buchanan yıllık olursa kesin öyle olmalı. Ama yıllık demiyordu soruda sıkıntı orda hocam. Ama ben hala d.ol.gel kullanılır diyenlerdenim
-
@kuşçubaşıeşref o mantığa göre yıllık veya aylık yazması birşey değiştirmez. gaag gyag diyenlere göre.
-
@kuşçubaşıeşref hocam hızlı resim diye bı site var oraya fotoyo yüklüyorsunuz sonra da linkini paylaşıyorsunuz
-
@baybatur o zaman yıllığa göre kayıt yaparız.
-
@kuşçubaşıeşref ya arkadaslar herkes birsey diuor ama.osymde aynisini sormus 380 e atmis kaldiki soruda ozellikle 31/08/2018 kaydini soruyor yani 380 i kullan diyor