GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
Keyfiyetten bilerek isteyerek uzatıyorlarsa sonuclarin açıklanmasını..Allah a havale ediyorum.yazik yahu
-
Ne soru yayınlama var ne açıklama var.Sınav çıkışı rahattım ama şimdi acaba demeye başladım
-
@emre1910 bu bekleyiş hayra alamet değil.
-
@fernando-reges kesinlikle hocam kac digru yaptigimiz bir ortaya ciksa biraz rahatlarız
-
Şu sıra buralar hep dutluk
-
@prince77 Sessizce takipteyiz hocam
-
en azından illerin kaçla kapattığını bilsek içimiz bıraz daha rahat olurdu
-
@fernando-reges soru yayinlamak mi ? Gun kitapcikta olmayacak sadece optik verecekler salla cik.
-
içimden bir ses Manisa 76 ile kapatacak diyor:)
-
@mutadis-mutandis baska hissettiğiniz il var mi:)
-
@olursaolur yok malesef:) bu arada yanlis anlasilma olmasin aman diim:) bi duyum muyum yok yani:) hissi kalben vuku dedigimiz olaydan ibarettir:):)
-
@cerkes46 aman hocam hayir olsun insallah
-
Selamlar! Bu sefer haberler güzel, sınav hizmetlerindeki beyfendi bugün açıklanması ihtimal dahilinde,bu hafta açıklanır dedi( şimdiye kadar açıklanmaz diyordu her aramamda) sınavın iptal olması gibi bir durum da söz konusu değil dedi. Mutluyum, iyi forumlar!
-
@istatistikçik dguy u da sordunmu kardeş
-
@istatistikçik bu umut dolu haberin üzerine kimse daha GİB i aramasın olumsuz şeyler duymak istemiyoruz:)
-
Sınav 3 vakte kadar açıklanacak arkadaşlar.
3gun mu desem
3hafta mi desem
3ay mi desem
bilemedim. Ama 3'lü bir vakte kadar açıklanacak. Ve burada ki hemen hemen herkes mülakata kalacak.
O soruyu piyasa uyruğuna göre cozemeyenler sizde kalacaksınız:)Mülakat için idare hukuku siz yazmışsınız gibi çalışın.
-
@cesss hem dguy hem de guy ikisini de sordum.
-
@istatistikçik Bu sınav süreci içerisinde bir tek senin paylaştıklarını dikkate aldım diğer paylaşılanların tamamı zaten güvenilesi bilgiler değildi.İnşaallah ihtimal dahilinde olan gerçekleşir ve stres biter şahsım adına çok teşekkürler kardeşim.
-
Gidin biraz kafanıza göre takılın. Tatil yapın kafanızı şu sonuçları beklemekle bozmayın.bu kis çok ilan gelecek çetin geçecek.
Winter is coming. Hazırlanın.
-
dahili no kaç bilen var mı