GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@g-uzmanı Rica ederim hocam.Ben günlük arayıp bilgi almaya çalışıyorum duyumdan ziyade telefonda söylenenler şimdiye kadar hep çıktı inşallah bu söyledikleri de çıkar.
-
@aleph 1330 dahili numaradan ulaşıyorum beyfendiye.
-
@istatistikçik bilgilendirme için teşekkürler
-
@istatistikçik Ancak DGUY başlığı da bu güzel haberi bekliyor söyleyim.Paylaş istersin DGUY başlığında.
-
hangi numarayı arıyoruz arkadaşlar
-
@a-okun ben öğleden önce aradım bu hafta açıklanmasını ümit ediyoruz demişti
-
@morand Sınav elbet açıklanır da muallakta kalan soruları öğrenememek kötü olacak.Bir de doğru cevap C ama kurum B kabul etmiştir geleneği bu sınavda da devam eder gibi görünüyor
-
Arkadaşlar numara neydi?
-
@lilith biz de ümit ediyoruz işte elimizden bir şey gelmiyor
-
Kurul calısmalarıma devam ediyor, bitince her an acıklanabilir verilen cevap bu
-
GUY un önce açıklanma ihtimali var mı acaba
-
@falanfilan aslında vmy ile dguy un açıklanması ve sonuca ulaşması herkes için daha hayırlı olur temennim bu yönde.
-
@a-okun ben de söyle isterdim, dguy vmy ocak gibi gelip tam guy başvurusunda sonuçlansaydı iyi kotu şans artardı
-
@gannicus Hocam kurul şu an mı çalışmasına devam ediyormuş? Yani bugün sonuçlanma şansı var mı diyelim? Yoksa kurul genel olarak mı çalışmalarına devam ediyormuş? Haftasonu yds var defteri kitabı kapattım gib sayfasını yenileyip duruyorum:)
-
@falanfilan ama şimdi şöyle durum var şimdi vmy ile dguy sonuca erince buraları kazananlar guy a girmek isteyen kişiler feragat eder haliyle guy da sadece guy bekleyen tek şansı olan kişiler kendi arasında yarışır bu sayede istihdam edilen kişi sayısı daha fazla olurdu. Yoksa guy olduktan sonra dguy a alınan kişinin yerine birini yedekten almak daha uzun bir süreç gerektiriyor.
-
@bayke valla çalışıyor denildi. Bu Gib'in sağı solu belli olmuyor bugun açıklanır açıklanmaz bir şey söylemedi
-
@gannicus anladım hocam teşekkür ederim.
-
@a-okun işte o yüzden sonuçlanınca alınırsa çok iyi olurdu, şimdi kişi geleceğin dguy u veya vmy si ama guy olarak 9 ay sonra çalışıp diğerine geçiyor. Bu da çok sağlıksız. Kurumun koordineli olmaması yüzünden ama gerçekten çok iyi olurdu. Sizin dediğiniz bu bozuk sistemin iyi tarafı oluyor ama süreç uzun... kurumun ise çarpık çözümü yüksek puanlı kişileri mülakatta elemek
-
dguy başlığına bu hafta açıklanmayacak beklemeyin yazmışlar.
-
@gannicus aradınız mı?