GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@jkeynes Hocam bu hesap doğru değil kapama puanına bakarak bu söylenmez hiçbir zamnda öyle olmadı olmazda İzmir istanbul arasında uçurum olmayacak kurumda.
-
@james-buchanan birader yaşım 30 sana girdiğim mülakatlari Ankara gidis gelişimi saysam bir düzine cümle olur oylesindir inanıyorum ve saygıda duyuyorum benden bir kelime daha fazla bilene saygım sonsuzdur sadece söylediğim yanlış yorumlanmış bizde epeydir bu maratonun içindeyiz ama söylediğim o kadar şeyin içinden acele ile yazılan bir şeyi tutup cümleden seçmek sizin gibi birine yakışmadı gerek de yoktu zaten hepimiz belli bir bilgi bikimine sahip insanlarız ne nereye bağlı biliriz az çok imla hatam olmuşsa kabulündur hakkını helal et
-
Simdi liste yalanmış öyle mi sadece biri oturup tahminlerde bulunmuş kafadan onu not almis.ben boyle anladim doğru mu??
-
@maesteo peki nasıl dersen öyle olsun dostum ama ben min 5 soru ve istanbul için 78-79 olur diyorum.
-
@jkeynes hocam İstanbul’a okey ama izmir 70 71 olmaz o da 75 76 olur tabi bu benim fikrim
-
@maesteo ben bi puan belirtmeyim ama 75i geçemez diyorum favorim 74
-
@jkeynes hadi inşallah senin ki çıkar
-
@maesteo Öyle bakarsak eski sınavlar da 84-85 gören iller vardı şimdi çıkacak mı öyle bir il.Atıyorum 73 ile kapayan il kurumda 82'yi görmüş.Bu sınavda makas bu kadar açılmaz bence
-
@fernando-reges Bende onu dedim işte hocam kurumda makas açılmaz öyle KPSS bakarak öyle olacak denilemez.
-
@moonlightsalata bence o riski kimse alamaz. empati yapın siz alabilir misiniz? şahsen ben almam
-
Arkadaşlar İzmir 70 ile kapattı ama bu sınava girenler 70 puanla kalmadı ki mesela bildiğim bir arkadaş geçen sene 71 puan aldı bu sene 89 Kpss den sonra 14 ay geçti bence iller arasındaki fark çok açılmaz İstanbul da 600 kişinin ortalaması alınacağı için en yüksek kapatmayacak gibi gözüküyor
-
@walrass06 inşallah düşük kapatır.
-
Konu anlaşıldı arkadaşlar. Herhangi bir netlik yok, birisi kendi çapında trol bir liste hazırlamış. Paniğe gerek yok, iyi forumlar!
-
Guydaki cevabı 500 olan soru mg deki değişim dediği icin 400 mu olucaktı?
-
@eliff cevabı 500 olan soru 500 olduğu için cevap 500 olacaktı..
-
@i̇lanbekleyenbiri evet 500 yaptım ama guy sorularını hazırlayan kişi sanirim 500 diyolar ama 400 olcak demis ondan sordum.Bir de cevabı 20 olan soruya 25 demis faiz sorusuna da faiz artar demis
-
@eliff 500 olur onun cevabı. faiz artar sorusu sonradan değiştirildi ilk cevap daha mantıklı bence
-
@i̇lanbekleyenbiri basta para arz ve talebi yazıyodu sorunun basında refah artisi olarak aktarılmış en baştaki olan doğru o yüzden bence
-
@i̇lanbekleyenbiri kahkaha attirdin bana :))
-
Bu illerin taban puanları paylaşılmıştı ya ekran görüntüsü almışım ben