GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@paretowilfredo Hocam senin verecegin net olmayan bilgiyede razıyız.Ugrasma netlestircem diye :))
-
@özgesmith üretimden bağımsız-sabit maliyet sorusunu hatırlıyor musunuz acaba? Gözümde canlanmayan tek soru
-
@özgesmith Hatırlamıyorum hocam sabit maliyet vardı o da 79.soru zaten
-
@sanchez06 Firmanın üretim yapmasa dahi oluşacak olan maliyeti nedir gibi bir soruydu, cevap sabit maliyet işte
-
@gencburokrat eyw hatirlattigin için teşekkür ederim
-
@palamut sınavın aciklanma süresi uzadıkça benim de girmediğim trip kalmiyor.
-
@paretowilfredo büyüksün Reis bekliyoruz hiç değilse neden açıklanmadığını bilelim
-
@Priss hocam nerelerdesin:)
-
@paretowilfredo patates mühürlü:) listeler el değiştirmeye başladığında kurumda böyle kulağa bilgiler gelmeye başlıyor:) hayırlı artık, eli kulağında sözüne tam ihtiyaç duymaya başladık galiba:D
-
@refik-soydam bu çok sert oldu
-
@t-robert-malthus bugün de gelmedi guy https://www.youtube.com/watch?v=hwAVM4g3SN4
-
@fernando-reges evet sanirim o soruyu hatirliyorum bende. Bu soruyu hatirlayamadim cidden
-
Bugün de bir sonuç gelmedi . Yok mu bir duyum
-
Yalnız bu kadar heyecanla bekleyip de mülakat listesine giremezsek kötü olacak
-
Arkadaşlar iptal olan soru olur mu acaba ?
-
Yarın açıklanmazsa, başvuruları geri çekiyoruz kampanyası düzenleyeceğiz herkes katılsın lütfen #boykotgib
-
@yasemen Mutlaka olmalı da sonuçlar açıklandıktan sonra nasıl olacak.Ayrıca soru ve cevaplar yayınlanmadan nasıl olacak hocam ben anlamadım bu işi
-
-
@fernando-reges karma maliyet te vardı siklarda
-
Başkan paylaşacağın bilgiyi bekliyoruz