GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@engin0516 Aynen öyle hocam. O grubun yöneticisi, bizleron profilleri kararttığı İİBF Kadro İstiyor etkinliğinde kendisini baş vatan sever geri kalanları da hain sayacak hatta ahlâksız ithamlarda bulunacak açıklamalarda bulundu. Şu da sadece bir örneğidir.
-
@albertcamus Düşünün ki hocam bu arkasından gittiğiniz dediği kişiler Pareto üstad gibi o dönem canla başla etkinliklere ön ayak olan hocalarımız. Gözü dönmüş bir de iftiralar ithamlar dizdi peş peşe.
-
@eskikeynesyen insallah yaaa kapaliyim ve bir bebeğim var sıkıntı olmaz umarım
-
@desa121215 kapalılık neden sorun olsun anlamadim
-
@eliff yaaa şimdi serbest ama işte tereddüt ediyorum yine de kulağımın yanında zeytin kadar bi ben var başörtü taktiğim icin görünmüyor ama tabi orda acip bakacaklar elerler diye korkuyorum yillardir sirf bu yüzden girmeye cesaret edemedim sinava.
-
@desa121215 kapalıysanız niye orda başınız açıp baksınlar Allah askina
-
@eliff daha once giren arkadaşlarım oyle olduğunu söyledi bayan gorevlilerin sağlık kontrolünde açıp baktığını
-
@eliff sanırım komiserlik alımından bahsediliyor
-
@toranj ewet sanki az adres karışmış gibi... polislik kısımda ise dediği oluyor.. sağlık kısmında
-
@refik-soydam burası guy başlığı olduğu icin anlayamamadim
-
@eliff burda arkadaslarla paem hakkinda konusmustuk o yüzden konusu gecti sizlik bisey yok yani sorumun cevabını onlardan almıştım ben
-
@albertcamus araştırsınlar yüzde yüz fetöcü çıkmasa hiçbirsey bilmiyorum.
-
Gelir Uzman Yardımcılığı başlığı altında başka konularda konuşup ilgisiz alakasız şeylerden bahsedemezsiniz
-
@eliff sağlık kontrolünde bakabilirler bence.
-
@desa121215 elenmek ayip bir sey mi? Katilmazsan zaten elenmis sayiliyorsun. Elenmekten korkmak
-
@albertcamus Bunun sesi çıkmıyor artık pek hırlamıyor oraya buraya
-
Arkadaşlar forumları mi karıştırdınız
Biz guy sonuçları diyoruz siz ne diyorsunuz -
@duymhuyguy elbette ayıp değil şansımı denicem insallah hocam ama insallah guy olur da gerek kalmaz başka şeye
-
@i̇lanbekleyenbiri kusura bakmayin hocam konu olunca devami geldi kapattım ben tekrar kusura bakmayin arkadaşlar
-
@desa121215 hocam siz hem guy hemde polislik mi düşünüyorsunuz.