GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@gibci66 onaylandı mi listeler biraz daha açık konusurmusunuz. Yetkili birinden mi öğrendiniz
-
@gibci66 ya bırakın Allah aşkına artık insanlarla oynamayı önce kesin bir şekilde saat veriyorsunuz 5 dk sonra ihtimal diyorsunuz
-
@mrnobody anladım hocam haberturk için haklısınız da hürriyet ile takvimde nasıl haber yapıldı bu maksatla değildir saniyorum, tanıdık birileri aracılığıyla yapılmış olabilir diye düşündüm
-
@moonlightsalata kaynak işkembesi kardeşim kimseye inanmayın burada forum da yıllardır inananlara yardımcı olmaya çalışan kişiler bile gün saat vermiyor prim yok bunlara
-
Sanki bugün açıklanacakmış gibi kuvvetli bi hissim var.
-
Adamın nicki bile troll sizde kanıyorsunuz hemen yapmayın
-
ya arkadaşlar üye olup direk şu saate açıklanacaklara hala nasıl inanıyorsunuz ? kaç kere daha kanacaksınız ?
-
@genclerbirlikli umut fakirin ekmeği hocam. Gib bu sınavı aciklamadikca daha çok kişi kandirir bizi
-
Facede grup yöneticisi (Guy olan biri) sonuçlar bu hafta yüksek ihtimalle açıklanacak diye paylaşım yapmış.
Boş yere öyle paylaşım yapacak biri değil inşallah yanılmaz -
@i̇lanbekleyenbiri hangi grup dostum
-
@kuşçubaşıeşref Kpss A Grubu (en büyük grup)
-
@i̇lanbekleyenbiri Hayva mı ?
-
@i̇lanbekleyenbiri eyvallah hocam
-
@i̇lanbekleyenbiri insallah
-
@fernando-reges evet
Ne düşünüyosunuz durduk yere öyle bir paylaşım yapan biri değil -
@i̇lanbekleyenbiri Bu etkinlikler esnasında katılan IIBF lileri vatan haini ilan eden grubundan atan grup mu?
-
@albertcamus büyük ihtimal birilerinin ego tatmini ettiği grup
-
@i̇lanbekleyenbiri Bekleyip görelim ben de sona doğru geldiğimizi hissetmeye başladım
-
@albertcamus nasıl yani etkinliklere katılanları vatan haini mi ilan ettiler etkinlikle vatan hainliginin ne alakası var?
-
Dguy başlığındaki yazılar duyumları doğrular nitelikte