GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@seyhan Hocam personel alimı ile bu beyefendi ilgileniyor diye biliyorum.Personel daire baskani sonucta..Aramakda fayda var
-
@emre1910 Hocam personel daire başkanı oturup telefon bakar mı? Bu pozisyonda birinin böyle işlerle uğraştığını yeni görüyorum
-
@fernando-reges Sekreteri çıkıyor zaten arayınca.Öğrenmis oldun hocam iste
-
@fernando-reges Bir zaman önce bu amcamızın ilgilendigini duymuştum.ondan dolayı yazmak istedim..Bu kurumdaki birimleri baskan yardimcilarına dağıtıyorlar ilgilenmeleri için
-
@emre1910 Tamam ben de öyle düşündüm zaten siz öyle yazınca direk kendisine ulaşılıyormuş gibi algıladım:)
-
@fernando-reges hahaha..ah hocam keske açsa
-
@fernando-reges Agzi laf yapan biri kendini başkana bağlatabilir aslında
-
@emre1910 Bağlamaz hocam hatta bıkmıştır şimdi.Ben bilirim o sekreterleri:)
-
@duyguuu37 duygunun içinden bile guy çıkardım bizim de psikolojiler pek iyi değil
-
@fernando-reges Bu numara fazla aranmadı ama sekreterlerin hepsi aynı cevap
-
Unutulanlar unutanları asla unutmazmış. ( Her 10 dakikada bi buraya bakanlar için )
-
Kendimi dilenci gibi hissediyorum. Her siteye girdiğimde allah rızası için açıklayın ya diye diye . yok böyle bir şey ya.
-
Nasıl açıklamadılar ama nasılll yıktılar hayalleri
-
Merhaba dostlar.
Sizleri de unutmadım tabi ki. Sorarken her iki alımı da soruyorum dostlar. Sizleri bekleten süreç de DGUY sürecindeki duraksama malesef. Orası çözüldüğü zaman, sizler de rahata ereceksiniz inşallah. Oraya yazınca otomatik olarak bunu da ima ediyorum içimden diye düşünerek es geçmiştim burayı lakin sizlere de bir selam vereyim ve haber edeyim istedim dostlar. Yeni bilgiler aldıkça paylaşacağım. Allah yar ve yardımcınız olsun.
-
Merhaba arkadaşlar, inşaallah en kısa zamanda sonuçlar açıklanır.
2017 de p48 puanım 73 idi. Guy ilanında İstanbul'u tercih ettim olmadı. 2018 p48 puanım 77,86 sıralama 6825. Bu durumda girebileceğim tek ilan GUY mu olur. İlan beklemek çok yorucu şartlar özel sektöre yönlendiriyor maalesef.. -
@ahshas55 hayır tabiki de ama olma ihtimali en yüksek guy. İl tercihinde %90 olur
-
SGK'yı aratmaya başladı bu GİB. Akşamında sonuçların açıklandığı zamanlardan, şu geldiği nokta çok enteresan. Sonuçta optik okuyucu aynı optik okuyucu, kağıtlar ve sınava katılım aynı. O halde bu duruma sebep ne ola ki?
-
@antimülakat sgk olsa iyi hocam. yazılıyı açıklamıyorlar. hiç olmazsa sgk'da mülakat sonucu bekletiliyor.
-
Arkadaşlar berat albayrak twit atmis demin. Bence tam zamani. Yorumlara yazalim illaki görür veya gösterirler.
https://mobile.twitter.com/BeratAlbayrak/status/1039610551402483716
-
@mrnobody arkadaşlar ses verin destek çıkın. Şuan berat beyin attığı twit bizim yorumlarla dolu. Yukarıda paylaştığım linke girin ve bir yorumda siz yazın.