GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
Abilerim ablalarım bu sene mezun oldum yardım olur musunuz 2018 kpss 6.779 sıralama 77.91 bu 2 sene içinde gelecek guy ilanlarına başvurabilir miyim şansım var mı danışacak kimsem yok iyi şanslar size de
-
@buğracaan çok samimi konuşuyorum gelir ama sen çok paniksin gelmeyebilir.
-
@karar panik olduğımu nereden anladım gerçekten panik birisiyim yazıdan sezdinya
-
Rahat olan bu hayatı götürüyor öğrenmem gerek
-
@buğracaan, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
Abilerim ablalarım bu sene mezun oldum yardım olur musunuz 2018 kpss 6.779 sıralama 77.91 bu 2 sene içinde gelecek guy ilanlarına başvurabilir miyim şansım var mı danışacak kimsem yok iyi şanslar size de
Şansın varken kaç kendini kurtar kardeş
-
@karar kardeşim bugüne kadar forumda okuduğum en mantıklı ileti.
-
Geçen sene mülakat Eylül 24 müydü hatırlayan var mı? Bir de ne kadar sürede açıklanmıştı? Süreci hatırlayan bilgilendirirse sevinirim
-
@fernando-reges mualakat 15 20 gune yayildu 18 eylyl ve 5 ekim di heralde 14 ekimde de aciklandi sonuclar
-
@edmilson28 Teşekkürler hocam
-
@fernando-reges hocam mülakat pazarı pazartesiye bağlayan sabaha dogru 4te acıklanmısti.Ama mülakat tarihini 5 ay beklemistik.İse baslamada 2018i buldu.Bu alımda muhtemelen 2019u kesin bulacak
-
@zenginmemur Sabaha karşı 4 mü ne ilginç kurum bu yaw.Açıkçası bana yarın atandığımı söylesinler isterseler 1 yıl sonra başlayayım.Yeter ki önümüzü görelim belirsizlik olmasın
-
@zenginmemur evet yaaa gece bu uyandim baktim açıklanmıştı ve bi daha uyuyamamıştım
-
DGUY VE GUY SINAV SONUCU BEKLEYEN ARKADAŞLAR ÖNEMLİ !!! YARIN SAAT 12.00 DA TWİTTER ETKİNLİĞİ YAPILACAKTIR LÜTFEN KATILIM GÖSTERELİM.
-
Arkadaşlar 10.09.2018 pazartesi günü öğlen saat 12.00 ' da maliye bakanlığı sınavları için etkinlik yapıyoruz , katılırsanız seviniriz ... Metin asagidaki gibidir ,metnin sonuna konu ile ilgili kurum ve kişileri etiketleyebilirsiniz ,şimdiden hepimiz adına teşekkür ederim.
Maliye Bakanlığı sınavları hakkında ;
1.Devlet Gelir uzmanlığı sınav sonucu haala açıklanmadı
2.Gelir Uzman Yardımcılığı sınavı haala açıklanmadı
3.Sınava 3 gün kala ertelenen vergi müfettiş yardımcılığı sınavının akıbeti haala belli olmadıSiz değerli büyüklerimizin bizleri anlamasını diliyor ve talep ediyoruz.
@beratalbayrak @nureddinnebati @vdkgovtr
@gibsosyalmedya @maliyebakanlığı @hüseyinkarakum @cengizyavilioglu -
@zenginmemur kardeş seninde mi olmadı geçen ki Guy yorumunu görünce hatırladım geçen yıl mülakat tarihlerini beklerken çok zaman geçirmiştik forumda ne bitmez cilemiz var mış
-
@desa121215 neyse ki benim sabah haberim olmuştu ama diğer geceler uyuyamadım bende bu yıl son olur inşallah araniriz
-
@fernando-reges 6 ekim mülakatın son günüydü tam 10 gün sonra 16 sında açıklandı.
-
DGUY VE GUY SINAV SONUCU BEKLEYEN ARKADAŞLAR ÖNEMLİ !!!
Bugün SAAT 12:00'DA TWİTTER ETKİNLİĞİ YAPILACAKTIR LÜTFEN KATILIM GÖSTERELİM. -
@fernando-reges bittikten 10 gün sonra falan acıklandı
-
Twitter etkinlik için son 10 sa 55 dk