GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@albertcamus hocam öyle bile olsa keşke sizde hiç bahsetmeseydiniz, şimdi DGUY giren çoğu arkadaşın canı sıkılacak bu duruma, sonuçta kurum resmi olarak ilana çıkmış, sınavı yapmış son aşamaya gelinmiş, yani ok yaydan çıkmış...bu konuda değişiklik yapılmasına ihtimal dahi vermiyorum..belki arkadaşların dediği gibi Risk Analiz Merkezi projesinden vazgeçilmiştir bu arkadaşları nasıl yerleştireceklerini kararlaştırıyorlardır..
-
@fridakahlo bakanlığın merkez kadrolarında dguyların olması gerekirken hep geçici görevle dairelerden adam getiriyorlar. Onları göndersinler zaten yer açılır
-
@bonus hocam dediğiniz en mantıklı olan, zaten başkada çözüm yok gibi ama öyle tahmin ediyorum ki merkez kadroda kimse yerini değiştirmek istemeyecektir..
-
@fridakahlo ya devlet çalışanın isteğine mi bakar kadrosu amfi daire ise gönderir bu üstünlüğü kuramıyorsa ne işe yararlar ki.
-
Zaten herkes gergin huzursuz mutsuz bir de ortaya asılsız haber çıkarmayalım lütfen alımı azaltacaklarmış vb. Bunu öğrenecek kadar istihbaratı olan kişi kimse çıksın açıklasın neler olduğunu madem öyle burda yemlemesin kimseyi. Söylentilerle insanların canınu sıkmaya kimsenin hakkı yok. Pareto gerekli şekilde açıkladı öğrendiklerini daha fazlasını kim öğreniyorsa gerçekçi şekilde anlatır.
-
Dedikoducular dguy başlığını bırakıp dguy hakkında burada atıp tutmaya başlamış
-
@bonus hocam bu konu bambaşka bir mevzuuu hepimizin canı sıkkın zaten çokta girmeyeyim bu konuya izleyelim bakalım inşalh bu konuşulanlar duyum olarak kalır süreç kaldığı yerden işlemeye devam eder.
-
BUGÜN SAAT 21.00 'DA DGUY VE GUY İLANLARININ AÇIKLANMASI İÇİN TWİTTER'DA ETKİNLİK YAPILACAKTIR LÜTFEN KATILIM GÖSTERELİM AŞAĞIDAKİ ETİKETLERİ KULLANABİLİRSİNİZ
SN. @BeratAlbayrak
@NurettinNebati
@OsmanDincbas1
@gibsosyalmedya
@MaliyeBakanligi -
Şimdi bu risk merkezi işi yalan mı oldu.Bakan değişti diye sevindik ama zamanlama yine aleyhimize oldu. Biz de hiç şans yok
-
Dostlar hepinize Merhaba.
Buralar karismis biz yokken. Bakin dostlar oncelikle GUY sinavi ile alakali hicbir puruz yok. Sonuclar hazir ve Bakan duzeyinde beklemede.
Bu sureci bekleten de dguy ile alakali bekleyis.
Elimizde kesin bilgi olarak yalnizca bunlar var. Geri kalanlar soylentiden ibaret. Evet cesitli laflar bize de geliyor dostlar ama guy sureci ile alakali bir sorun yok. Hatta diger surec uzarsa guy onden aciklanabilir diye dusunuyorum ben.
Gonlunuz ferah olsun dostlar. Bilgi aldigimda yine paylasacagim.
-
#DguyGuyAcıklansın
#DguyGuyAcıklansın
Arkadaşlar buyurun
-
@mahlaki benden bi twiit:)
-
Guy tag birlendi mi?
-
@mahlaki Gönderilerimize bakan beyi de eklemeyi unutmayalım arkadaşlar
-
@ikircikk #DguyGuyAcıklansın
-
arkadaşlar Cumhurbaşkanımızı da etiketleyin konuyu o çözecek gibi :))
-
@paretowilfredo Reis bizim aklımızı karıştıran şey neden daha yazılı aşamasında liste bakanın önüne sunulmuş benim aklıma bu takıldı şahsen bu Daire başkanlığına halen bir atama yapılmamasından mi kaynaklanıyor? Başkanlık sistemine geçilmesi ile süreçte mi değişti atama gerçekleştiği zaman bakana en son sunulmuyor mu geçmiş dönemlerde?
-
@paretowilfredo ne dguy oldu valla açıklanmadı aşaması bu kadar sorunlu iken mülakat nasıl gidecek tahmin etmek zor değil. Sanki çok yüksek alım ve sıkıntısız bi süreç varmış gbi bu da eklendi.
-
Bize Naci Ağbal'lı gunleri aratma Allah'ım.Korku sardı beni
-
Ufakta olsa sesimizi bi nebze duyurmaya çalıştık yarın için umutluyuz inşallah