TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı

KPSS A
    189
    1468
    232467
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • ofa
      ofa Son düzenleyen:

Ee hadi bozun şu kararı artık günler geçip gidiyor cumaya kadar gelse güzel bir haber iyi olurdu dedik kaldı +3 gün ☺ evet beyler tahminleri alalım kimseyi kırıp dökmeden fazlada kasmayın % 50 zaten şansınız😃 ilk sizden alalım @murky hocam buyrun

P Y U B 4 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • P
        posteflatun @ofa Son düzenleyen:

@ofa Umarım bizim için hayırlı bir sonuç gelir. Bu arada yeni sınav için hazırlık şart.

ofa 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • ofa
          ofa @posteflatun Son düzenleyen:

@posteflatun aynen hocam zaman daralıyor ne olursa olsun mecbur gireceğiz artık

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • Y
            yorgun @ofa Son düzenleyen:

@ofa öyle ya da böyle bir karar duymanın bile yeteceği noktadayım valla ben.

ofa 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • U
              uruk-hai Yasaklı @ofa Son düzenleyen:

@ofa idarenin dava kazanaması mucize gibi bi şey

• ofa
                ofa @yorgun Son düzenleyen:

@yorgun hocam az daha sabır hepimiz yorulduk buna iptal isteyende istemeyende dahil

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • ofa
                  ofa @posteflatun Son düzenleyen:

@posteflatun Her ilan yeni bir başlangıç yeni bir umuttur. Bizi savuran bu eğitim sistemine inat güne bir amaçla başlamanın ufakta olsa tadına baktırdığı için kıymetini bilmek lazım sonucun herkes hakkında hayırlı olması dileğiyle👍

• B
                    bulut @ofa Son düzenleyen:

@ofa, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı

Ee hadi bozun şu kararı artık günler geçip gidiyor cumaya kadar gelse güzel bir haber iyi olurdu dedik kaldı +3 gün ☺ evet beyler tahminleri alalım kimseyi kırıp dökmeden fazlada kasmayın % 50 zaten şansınız😃 ilk sizden alalım @murky hocam buyrun

Hocam danıştay reddecek hayırlısıyla inşallah benim içim rahat açıkçası, sadece sonuç açıklanması çok gecikti artık sonucu merak ediyor, öğrenmek istiyorum. İdare mahkemesinin kararı tam bir komedi bence (davanın dayandığı olgular, yd vermemesi vs) daha önce bunları defalarca belirttiğimden ötürü tekrar düşmek istemiyorum. Fakat az kaldı, az daha sabır.

U 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                    • U
                      uruk-hai Yasaklı @bulut Son düzenleyen:

@murky hocam siz yd yi yanlış yorumluyorsunuz.yd kararına gerek olmadan iptal kararı vermesi dava açanın lehine.zaten gördüğünüz gibi iptal kararı verince yürütme durmuş oluyor.

B ofa 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                      • B
                        bulut @uruk-hai Son düzenleyen:

@uruk-hai, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı

@murky hocam siz yd yi yanlış yorumluyorsunuz.yd kararına gerek olmadan iptal kararı vermesi dava açanın lehine.zaten gördüğünüz gibi iptal kararı verince yürütme durmuş oluyor.

Ben yd i yorumladım. Yd vermemesi davacı aleyhine de demedim, siz beni yanlış anlamışsınız daha önce yazdıklarımı okursanız anlarsınız.

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • B
                          bulut @bulut Son düzenleyen:

@murky, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı

@uruk-hai, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı

Ben yd i yorumladım. Yd vermemesi davacı aleyhine de demedim, siz beni yanlış anlamışsınız daha önce yazdıklarımı okursanız anlarsınız.

Yd'i yorumlamadım* demek istedim. İdare mahkemesinin yd vermeyip iptal kararı vermesi ve yazılı sınavının yolunu açması saçmalık bahsettiğim olay kısaca bu.

• ofa
                            ofa @uruk-hai Son düzenleyen:

@uruk-hai hocam YD yi dava açıldığında yd kararı vermeyip bizi yazılı sınava almaları bakımından diyor aksi bir durumda mağdurx2 oluyoruz.

U L 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • U
                              uruk-hai Yasaklı @ofa Son düzenleyen:

@ofa emin değilim ama savunma alınmadan yd kararı verilemiyor herhalde.anladigim kadarıyla mahkemeler 20/b ye göre yürütülen davalarda yd karari vermek yerine kesin kararlarını veriyorlar yaklaşık aynı sürüyor.

ofa 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • L
                                lamarjinal @ofa Son düzenleyen:

@ofa ben idare mahkemesin yd kararı vermemesini başından savmasına yorumluyorum. Ben iptal ettim gidin davanızı temyizde görün gibi birşey bu.

• ofa
                                  ofa @uruk-hai Son düzenleyen:

@uruk-hai hocam inanın süreci detaylı hatırlamıyorum süre konusunda haklı olabilirsiniz

• Mahlaki
                                    Mahlaki Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen: genclerbirlikli

gereksiz ileti silinmiştir

genclerbirlikli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • Mahlaki
                                      Mahlaki Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen: genclerbirlikli

gereksiz ileti silinmiştir

• genclerbirlikli
                                        genclerbirlikli @Mahlaki Son düzenleyen:

@mahlaki hocam bunun için başlık açtık ya geçen hafta ?

Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır.

Mahlaki 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • Mahlaki
                                          Mahlaki Hazine ve Maliye Bakanlığı @genclerbirlikli Son düzenleyen:

@genclerbirlikli hocam haberim yoktu özür dilerim

• ofa
                                            ofa Son düzenleyen:

Nerede kalmıştık...😉

O Z 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 60
                                            • 61
                                            • 62
                                            • 63
                                            • 64
                                            • 73
                                            • 74
                                            • 62 / 74
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti