2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
-
@ynsmr Sınavla ilgili çok yazdım ama yine de söyleyeyim içinde adalet duygusu olan birisi sınavın geçerli olmasını istemezdi. Şutlanma meselesi için de 2 yıldır bu forumdayım ilk defa birinin yasaklanmasını istedim o da sınavla ilgisi olmayan bir sebepten. En kısa zaman içinde yargı kararı açıklanır da bizde saygı saygı duyarak bu karara süreci sonlandırırız inşallah.
-
@kilici 225 kisi kac ay calismis ustune 2 gun sabah aksam sinava girmis kesin en adaletlisi bu adamlarin sinavini gecersiz saymak.Bir de nasil emin konusuyor en adaletlisi bu diye.Tek dusundugu de sinav iptal olsun da bana bir firsat dogsun baska birsey de degil.
-
@edi Uğraşmamak için yazmamıştım ama sen ortada emek verilen bir metne alemsiniz yazıp moral bozmaya çalışırsan o cevabı alırsın birde üste çıkıp hakaret ediyorsun
-
@cura Herşeyden bağımsız bir soru soracağım. 225 kişinin yaşadığı mağduriyeti bir kenara koyarsak. Bu sınav süreci adaletli oldu diyebiliyor musunuz? Bakın sadece sınav süreci.
-
@kilici adalet duygunuzun nedense sınavı kazanamayınca ortaya çıkması manidar oldu. Zaten o arkadaşlar da biliyodu ilk sınav yapıldıktan sonra iptal edilmesi gerektiğini ve hiç kimse sınav yapılmadan dava açmadı. Sınav yapıldıktan sonra dava açılması -sınavı kazanamayan biri tarafından- hakkın kötüye kullanılmasıdır. Arkadaşlar haklı olarak buna tepki gösteriyor. Bu buradakiler ben ilk üye olduğumda rekabet de iptal edilsin dediklerinde rekabeti kazandığım için meraktan neler olmuş diye önceki sayfaları okudum. Orada arkadaşlar benim yukarıda yazdığım şeyleri sen ve senin gibilere onlarca kez yazmışlar. Buna rağmen hala aynı şeyi "baştan iptal edilmeliydi" diyorsun. Resmen adamların haklı olduğunu bildiğin halde ve gerekçelerini bildiğin halde hala aynı şeyi yazıyosun. Burada yapmaya çalıştığın şeyi emin ol Sayıştay denetçiliği gibi sınavı kazanan ve bu sınavı ciddi hazırlanacak özgüven ve zekada olan insanlar tarafından çok kolay anlaşılıyor. Bu yaptığın Allah katında çok günah. Resmen insanları çileden çıkarmaya çalışıyorsun. Bu geçmiş sayfalarda Daha geçen burada bir kişiye yine yasaklansın vs diyodun. Neyse bence ne yapıyorsan biraz da tersini yap belki işlerin rast gider.
-
@ynsmr Benim 225 kişiyle bir problemim yok. Hepsi başarılıdır. Belki tekrar sınav olsa çoğunluğu aynı isimler olacak. Ben başka meseleden bahsediyorum ama bir türlü anlaşılmak istenmedim.
-
@kilici Sizin derdinizi hepimiz anliyoruz Allaha sukur aptal degiliz.Madem surecin adaletsiz oldugunu dusunuyordunuz 2. sinava girmeden ve sonuclar aciklanmadan davanizi acardiniz.Ikinci sinavdan once bir tane Allah'in kulu iptal icin dava acmamis sinavda muvafakat olamayinca gitmis adaletsiz diye dava acilmis.Bu mu adalet oluyor?Kazanan 225 kisinin hakkini gasp etmek adaletliyse oyle adalet inanciniz yerin dibine batsin.
-
@kilici arkadaşım adamlar belki bir daha hazırlanacak maddi imkana ve zamana sahiplerse ne olacak? Ben soruyorum sana? Öyle oturup iptal olsun demek kolay. Bakalım herkesin anası babası darphanede para basıyor mu? Adamın belki son şansıydı ve buna kullandı o be olacak?
-
@ynsmr, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
@kilici arkadaşım adamlar belki bir daha hazırlanacak maddi imkana ve zamana sahiplerse ne olacak? Ben soruyorum sana? Öyle oturup iptal olsun demek kolay. Bakalım herkesin anası babası darphanede para basıyor mu? Adamın belki son şansıydı ve buna kullandı o be olacak?
*sahip değillerse
-
@cura hocam hepsi biliyor. Ben çevremden pay biçiyorum. Burada yazılanlara bakıyorum. Arkadaşım diyor ki inşaAllah iptal olur sayıştay sınavına hazır değildim, şimdi olsa uçururum 1-2 aya iptal olsa da girsem diyor. Zaten iptal olması gerekiyordu diyor. Aynı bu arkadaşlar gibi şeyler söylüyorlar. Kendi arkadaş ortamımda göze batmayayım diye söyleyemiyorum ama Allah yardımcınız olsun.
-
@mfaydinli, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
@edi Uğraşmamak için yazmamıştım ama sen ortada emek verilen bir metne alemsiniz yazıp moral bozmaya çalışırsan o cevabı alırsın birde üste çıkıp hakaret ediyorsun
hocam ben içerik hakkında herhangi birşey yazdım mı? o ileti arkadaşın yapmaya çalıştığına değildi. bir an danıştay kararı yayınlandı gibi algıladım onun için yazdım. tabi niyet okuması beklenemez kimseden, yanlış anlaşılmışım. siz de terbiye sınırlarını aşmayın o cevabı alırsın diyerek. millete it köpek vs diyen ben miyim? tüm mesajları okuduktan sonra yorum yazarsanız sevinirim. ya da hiç yazmayın en iyisi
-
@kilici, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
@cura Herşeyden bağımsız bir soru soracağım. 225 kişinin yaşadığı mağduriyeti bir kenara koyarsak. Bu sınav süreci adaletli oldu diyebiliyor musunuz? Bakın sadece sınav süreci.
Bu soruya cevap vermediniz ama?
-
Bu soruya cevap vermediniz ama?
Sayın hocam ben olayın adalet boyutuna hiç değinmeyeceğim nitekim görüşlerimi biliyor olmanız gerek. Tek bir şey soracağım size burada sizinle beraber heyecanla 12 Ağustos sınavının sonuçlarını bekledik. Burada bir tutarsızlık yok mu? Demekki 225'e girseydiniz şu anda görüşleriniz daha farklı olacaktı. Yapmayın etmeyin ya.
-
@murky arkadaş ve diğerleri her şeyi biliyor. Doğruyu yanlışı da biliyor. Ben son kez şunu söyleyeceğim. Bu sınavın herkes 225 kişinin hakkı olduğunı biliyor. Sırf kendileri tekrar girebilsinler diye iptal olsun istiyorlar. Yoksa adalet bahane. Herkese iyi çalışmalar arkadaşlar.
-
@murky Evet hocam bekledik. Hep beraber de dedik hatta bu sınav böyle olamaz. Dilekçeler yazalım ikinci sınav herkes için tekrarlansın diye uzun uzun konuştuk. Ama sonuç olarak hepimiz ikinci sınava da girdik. Burada dava açan kişinin niyetini bir kenara bırakırsak hepimiz sınav sürecinin adaletsiz olduğu konusunda hemfikirdik. Yani benim takıldığım nokta herkesin hukuki boşluk bulmaya çalışarak dava açanın niyetini konuşmaya başlaması. Bir boşluk bulalım da şu saçma sınav sürecinin adaletsiz olduğu fikrini atlatalım derdinde. Bu da yazılı sınava kalmanın verdiği duygusallıkla oluyor. Sonuçta verilen emek var.
-
@ynsmr Herkesin demesiyle olmuyor bu işler Danıştay verecek kararı bizde saygı duyacağız.
-
@kilici Bu sınavı kazanan kişiler senden farklı bir muamele ya da adalet anlayışı görerek kazanmadı.
Şimdi sen kendini düşünerek, yazılı sınava o kadar zaman çalışıp maddi manevi emek sarfetmiş kişilerin sınavı iptal olsunda ben bir kere daha gireyim diyorsun ve bunun adına adalet diyorsun.
Dava açan kişi bile adil davranmamış sınavı kazansa davayı açmazdı.Benim o yazılı sınava harcadığım zamanı ve emeği , yaptığım masrafı ve girmekten vazgeçtiğim rekabet sınavını nasıl adaleti sağlayarak telafi edebilirsin bana bunu sağla, ondan sonra ben bu sınavı birkez daha kazanmaya razı olurum.
-
Foruma yeni oldum uzun süredir de takip ediyorum. Şu herkese adalet dağıtan iptalci arkadaşlara seslenmek istiyorum . Ben de esenboğada iptal edilen sınav sonucu ikinci sınava girdim ve Allah nasip etti elemeyi geçtim. Şimdi bu davayı açıp çok bilmişlik yapan arkadaşın dediği gibi yaşasın adalet diyosunuz ya tek dileğim aynı "adaletle" siz de yargılanın , gece gündüz çalışın çabalayın ailenizden eşinizden dostunuzdan feragat edin ama bunların hepsi hiçe sayılsın. Oyunun kurallarını kabul edip oynamak yenilince de yaygara koparmak nasıl bir kişiliğe sahip olunduğunu açıkça gösteriyor.
-
Yok mu bir gelişme arkadaşlar?
-
Ösym kapalı kutu. Olası bir danıstayın kararı onaması durumunda bizler ne olacağiz kimsenin düşündüğünü sanmıyorum.:(