2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
-
@islimbot karar tarihi yani 19 Aralikta okumaya baslamişlardir inşallah
-
ösym başkanına tweet attım ama beklendiği üzere yanıt alamadım.
-
@posteflatun aslinda çok bişeyde istemiyoruz, aşamadan haberdar olmak istiyoruz
-
@keynesimsii ÖSYM karar tebliğ edilmeden okumaya başlamamıştır.4 ocakta gönderilmiş bir kaç gün önce ancak ulaşmıştır.
-
En azından bir tarih verseler . . .
-
Şubat sınavını bulur o zaman açıklaması
-
@adam-smithh, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
Şubat sınavını bulur o zaman açıklaması
Bu sinavin iptal olmamasinin bizim acimizdan avantaji kalmayacak zaten elemeyi gecersek nisanda klasik sinav var e hala bu sinavin sonucu aciklanmafi mulakatti gvs idi buz her halukarda nisandaki klasik sinavada gireriz ne anladim bu isten
-
@sikilaccisamatha belki de böyle olursa sayıştayda ilk kez çok fazla yedeğe sıra gelebilir. son alımda 3. yedeğe sıra gelmemiş mesela
-
Ösym Cuma günlerini sever ben bi sürpriz yapacağını düşünüyorum
-
@sikilaccisamatha Bu sınav açıklandığında mülakat tarihleri de belli olur süreç hızlı yürür diye tahmin ediyorum.İptal olmasının size faydası neydi ki ?
-
Aynen hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ama sürec yakın ilerliceği için bakalım ne olcak göreceğiz
-
@enki, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
@sikilaccisamatha Bu sınav açıklandığında mülakat tarihleri de belli olur süreç hızlı yürür diye tahmin ediyorum.İptal olmasının size faydası neydi ki ?
@enki, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
Iptal olMAmasinin diyorum yani bende klasik sinava girenlerdenim danistayin kararina sevindik ama gel gör ki gidisat 23 subattaki eleme ve nisandaki klasik sinablarada girecegimizi gosteriyor o zaman danistayin kararinin bi anlami kalmiyo
-
@sikilaccisamatha bir anlamı kalıyor aslında hocam mülakatta yedeklere sıra gelecek demektir en kötü ihtimalle
-
İlk sınavı kazanıp mülakattan elenme durumunda: ikinci ilanı bekleyip her şeye sıfırdan başlamak yerine, ikinci sınavı da kazanarak ikinci bir mülakat sürecine hızla giriş yapma imkanı kolay kolay bulunacak bir imkan değil. Ki muhtemelen 2. sınavda 135'e kalanlar içinden ilk sınavda nihai listeye girenler olacak dolayısıyla şans daha da artacak.
-
-
Sayıştay tarihinin belki de en zor, en stresli sınav dönemini geçirdik. Burada yeri geldi stresten kaynaklı olarak tartışmalar yaşadık. Ben ikili tartışmalarla ya da genel mesajlarla kalbini istemeden kırdığım herkesten özür diliyor helallik istiyorum. Allah kimsenin emeklerini zayi etmesin, mülakatlarda başarılar.
-
@murky mülakata kalmış mısınız hocam?
-
Mulakata kalanlara basarilar arkadaslar.
-
@josephstiglitz, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
@murky mülakata kalmış mısınız hocam?
Evet hocam mülakattayız.
-
@murky hocam sizin adınıza çok sevindim. Herkese hayırlı olsun