2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
-
Recep yildirim (davaci) twitter hesabinin linki var mi gecmis olsun diyelim:)
-
@uruk-hai hocam mudahillik talebinde bulunan yaklaşık 10 kişi var ekip olarak yazdık dikkate alacağını umut ederek hazırladık inşallah faydası olmuştur.
-
https://www.facebook.com/profile.php?id=100028218227108&tn=%2CdC-R-R&eid=ARCKNUifc40bSDcFN4Hk5pm-rS3ccU94M2aY8eDHFAs-erDKONYVhBRF4I3xf3SmWEgn1Hovkdb9HQiM&hc_ref=ARRB51zu5fViLBd3zVvyMoTcTJImm_ewRcCuklkHHhpCffvnRWIq1SQrrzhZwSCiriQ&fref=nf
-
@ofa illa ki olmuştur hocam. emeğinize sağlık
-
@murky, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
Söyleyeceğim tek şey bu süreci stres yapmayın. Yapacağınız tek stres sınav sonuçları açıklandığı zaman tc kimlik no ve ösym aday şifrenizi girerken yapacağınız stres olsun
Hocam forumun kısayolu bu sayfadan başlıyordu hiç değiştirmedim her foruma girerken bu gözüme çarpıyordu moral veriyordu
-
@ofa, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
@murky, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
Söyleyeceğim tek şey bu süreci stres yapmayın. Yapacağınız tek stres sınav sonuçları açıklandığı zaman tc kimlik no ve ösym aday şifrenizi girerken yapacağınız stres olsun
Hocam forumun kısayolu bu sayfadan başlıyordu hiç değiştirmedim her foruma girerken bu gözüme çarpıyordu moral veriyordu
Çok şükür diyorum hocam. Beni bu süreçte yanıltan tek konu şu oldu: ÖSYM kağıtları okuyup her şeyi hazırlamıştır ve YD verilir verilmez sonuçları yayımlar diye düşünüyordum. Lakin sınav iptal kararı varken klasik sınavı yapmaktan çekinmeyen ÖSYM kağıtları okumak için dava sürecini bekliyor. Kendi zamanları bu derece değerliyken adayların zamanı, emeği hiç de önemli değil sanki. Yani cidden bu Kurum birgün adayların yanında yer alan bir görüntü çizecek mi merak ediyorum. Yani şunu diyebilecek miyiz bir sınavdan sonra ironi yapmadan "helal olsun be ÖSYM".
-
@murky Gerçek bir ütopya dostum bu. Ama burdan daha dibi görmez herhalde. Bu kadar kötü idare edilen bir süreç görmedim senelerdir.
-
Birilerine, İnsan Hakları Avrupa Mahkemesi yolu gözüktü desenize :))
-
@19taha19, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
O iş yaş bu sınav iptal olmasın diye her sene Ekim Kasımda alım yapan Sayıştay bile teamülleri bozdu Şubat'ta sınav yapacağını açıkladı nedense Danıştay'ın temyiz kararından önce Bilmem anlatabiliyor muyum
-
Avrupa Insan Haklari Sozlesmesinde taninan hangi hakka istineden gidecek onu da yazsaydiniz.Bu karar icin hicbir yere gidilemez.
-
Arkadaş ironi yapmış ya Bitti gitti artık, inşallah en kısa sürede açıklanır şu sonuçlar.
-
@avexer espri yapmıştım
-
@avexer espri yapmıştım
surec o kadar uzadi ki ironi kaldiracak hal bile kalmadi kardes kusura bakma
-
Bence 2018 sayistaycilar herkes 3-5 bisey atsin bir kurbalik alin adak niyetine fakire fukaraya dagitin herkese hayirli olsun daha buyuk magduriyetler dogmadi bu kararla. Arada boyle guzel seylerde oluyor iste. Basarilarinizin devamini dilerim.
-
Süreç nasıl ilerlicek tam olarak bilen var mı arkadaşlar acaba karar ösym ye mi ulaşmadı da herhangi bir haber yok umarım kağıtları okumuşlardır 3 ay kararı beklememişlerdir
-
@lion kazanan 45 kişi aralarında halleder bence
-
ösym de tanıdığı olanlar bişey söylesin şimdi de ne zaman açıklanır ?
-
Klasik sinav ne zaman aciklanir ne dusunuyorsunuz?
-
Sayistay da 2. Bir 45 kisilik kadro var mi nolcak simdi yeni sinav ilani da verdiler . ?
-
@legolas 2. 45 kişilik kadro derken?