2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
-
Dostlar ben yaziliya kalamadigim icin daveti reddettim. Her uyeye mi davet gidiyor bilemedigim icin buraya yazayim dedim. Arkadaslara basarilar dilerim:)
-
@islimbot rekabet basliginda sevdigim bir arkadasim grup kurmus davet etmis kabul ettk. Sayistay grubu kurdunuz da biz mi katilmadik o zaman.
-
Grubun ismi Sayıştay Denetçi Yardımcısı Adayı aday adayı olmalıydı SDYA³
-
@harmenihas olsun böyle daha iyi, çalışmak ve onlardan biri olmak için gaza gelin
-
Gençler nasıl gidiyor günde 8 saat çalışan var mı kps kadar yoğunlasamiyorum ben
-
@mulkiyelikeynes, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
Gençler nasıl gidiyor günde 8 saat çalışan var mı kps kadar yoğunlasamiyorum ben
Sayistay(2 eleme sinavi)+hukuk fakultesi finaller+kpss+kaymakamlik sinavlari derken benim de calisacak gucum kalmadi.
-
@mulkiyelikeynes bende aynı durumdayım hatta benden kötüsü olamaz diye düşünüyorum. Koca yazı yedik üst üste sınavlara girdik tatil yapamadık vs derken güç kalmadı artık
-
@maxmin sorulara nasıl cevap vermemiz gerektiğini ne kadar detaya girmemiz gerektiğini bilsek belki kafamız rahat olurdu ama belirsizlik de söz konusu şu an bizim için. İlk yazılı deneyimi olanlar icin. Aslında biliyoruz sanki konuları ama kapsamları ne olacak nelere dikkat edilmeli gibi belirsizlikler var. Benim için böyle en azından genelleyici konuşmayalım
-
@cura hocam hukuk mezunu iseniz hukuka hakimsiniz iyi yanından düşünün
-
@mulkiyelikeynes, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
@cura hocam hukuk mezunu iseniz hukuka hakimsiniz iyi yanından düşünün
Iktisat mezunuyum hukuk 2. sinif daha.
-
Vites artırırım diyordum gel gör ki rölantide ilerliyorum. Bıkkınlıktan sanırım
-
Arkadaşlar maliyeden hangi konularda ne şekide soru çıkabileceği konusunda tahminleriniz varmı acaba.
-
Klasik sınav için ne tür kalem verecekler? Tükenmez mi yoksa kurşun mu?
-
@rassal kompozisyon kurşun kalem muhtemelen diğerleri de kurşun olur hocam
-
@mulkiyelikeynes iyi o zaman yazdıklarımız kalabalık gözükür.
-
Gençler gruba üye olmama rağmen neden benim adımın yanında yazmıyor herkes de var ben de yok :((
-
@mulkiyelikeynes profil>düzenle>grup başlığı>sayıştay denetçiler yapmanız gerekiyor hocam:)
-
@kombassankoma eyvallah:) nasıl yılan dimi
-
@mulkiyelikeynes ateş aldı ateş :))
-
Değerli arkadaşlar idare hukukunda geçmiş yılların sorularına bakınca idari teşkilat ile pek soruya rastlamadim dahil degil mi yoksa sormamayi mi tercih ediyorlar