TY zayıflıyor :)
-
@kilici, içinde söyledi: TY zayıflıyor
@secret Yok hocam ben de takılıyorum zaten biraz İki tarafta birbiriyle ilgili bu tarz şeyleri istemese bile öğrenmek zorunda kalıyor normal şeyler. Aşırısı normal değil tabi :))
Doğru hocam ben de bi kadın olarak şhsen hemcinslerime pesi öneririm valla alışınca pek bir heyecanlı oluyor.başta düşüncem çocuk gibi niye oynuyorsunuz oluyordu ama pes dükkanlarına gidince 35 yasında adamları görünce dedim demek bağımlılk yapıyor
-
@gresham-t çünkü saat 13.30 gibi bir saati tercih ettin o havada kapı önüne bile çıkılmaz neyse hava serinleyince bari 2 tur koş ️
-
teşekkürler :)ben bilime inanırım
annem de der hep: evde o kadar iş yapıyorum sabahtan akşama kadar neden zayıflayamıyorum diye :)) ama şimdi yürümeye çalışıyor biraz evet.spor yaşam felsefemiz olmalı lakin sporu bırakanların bir zaman sonraki halleri de pek iç açıcı olmuyor dolayısıyla,hiç başlamamalı belki de :)) -
@1umut üniversitedeyken futbol sahasının etrafını (1 tam turu yaklasik 400 metre oluyor) yaklasik 15,20 tur yani 6,8 km yi yaklaşık 1 hafta boyunca koşmuştuk arkadaşlarla hırs yapıp, sonra açlıktan ve susuzluktan dolayı koşudan sonra mecbur bı şeyler yiyip içiyorduk. Neyse birbirimize gaz veriyoruz işte "vay kardeşim sen baya zayıflamış gibisin", "en az 5 kilo verdim" falanlar fılanlar derken 1 hafta sonra tartiya çıktık neredeyse hepimiz kilo vermeyi bırak 1 er kilo falan almistik :))) o gün anladım ki dengesiz beslenme gibi dengesiz koşu da hiçbir halta yaramıyor
-
@secret valla hayatımız hep hesap kitap olmuş. Ağız tadıyla yemek bile yiyemiyoruz akabinde yok kalori ne olur yok göbek off ki ne off
-
@gresham-t bahsettiğim 6-8 km ile ancak 400 kalori yakarsın. 7 ile çarpsak 2800 kalori eder 1 kilo 7000 kalori yakınca gider maksimum 350 gram verebilirdiniz ki normal yeme ile ama yemekten kısıp düzenli yaparsanız 1 haftada 1.5 kilo ble verebilirsiniz
-
@secret cahildik o zamanlar yoksa bı insan hergun hunharca koşup nasıl kilo alabilir:)
-
@gresham-t, içinde söyledi: TY zayıflıyor
@secret valla hayatımız hep hesap kitap olmuş. Ağız tadıyla yemek bile yiyemiyoruz akabinde yok kalori ne olur yok göbek off ki ne off
Ben yiyorum itiraf etmeliyim ki pide de yiyorum künefe de lahmacunda ama dozunu ayarlıyorum ️ Aslında olay basit kiloyu koruyup oturrtuğunuzda su böreğinden baklavaya kadar yiyebilirsin. Miktar önemli yoksa arada hamburger yedin diye amerikan vari obez olmazsın ️ En sevdiğim hamburger onu da zayıflık uğruna hiç edemem
-
@falanfilan
Loreall in var hocam. Maskara iki uçlu ,bir ucunda maskara bazı bir ucunda siyah maskara var.Bu maskara bazı kısmı beyaz bir ürün.
Ben kullanmıştım ilk çıktığı zamanlar. Güzeldi . -
Vejeteryani anlarimda hadi bir nebze vegan nedir yahu! Et yok tavuk yok balik yok bal yok yogurt yok ayran bile hayvansal hicbirsey yok. Simdi bunlar saglikli mi beslenmis oluyor. Bir vegana orijinal etli urfa cigkoftesi yogursam demek ki daha ben yogururken kalpten gider yemeyi birak :))
-
@secret daha çok nevresim takımları ve havlular ilgimi çekiyor hocam
-
@lion çok sert tepkiler bunlar. Aman veganlar duymasın, linç yemeye başlamayalım.
-
@agor kardesim ben burda vegan olacagini sanmiyorum. Bu tarz uc seyler genelde zengin mahallelerinde oluyor. Milletin yemedigi icmedigi tatmadigi kalmiyor farkli birsey yapalim sıkıldık bu hayattan hadi vegan olalim felan diyorlar sanirim. Ee burda biz malum atanmayi bekleyen insanlar oldugumuza gore veganlik aramizda olmaz
-
Başlık zayıflamak ile ilgili ama benim merak ettiğim nasıl kilo alınır? Yok gece yatmadan pilav makarna ye diyenler yok fazla hareket etme diyenler oluyor etrafımda. Ben sağlıklı bir şekilde kilo almak istiyorum. Aslında 2-3 ay öncesine kadar ideal kilomdaydım ama stresten diş telinden dolayı zayıfladım.Birçok konuda fikir sunulmuş bu konuda da fikirlerinizin olduğunu düşünerek soruyorum:)
-
@lion yok yok zengin mahalleleri diyerek yeni bir ayrımcı söyleme girme. Evet belli bir gelir düzeyinin altında olma ihtimali zor fakat illa öyle zengin mahallelerinde de olmuyor, öyle düşünme. Biraz öğretim seviyesi veya öğrenim görülen yerler ile de ilgili bu durumlar. Zaten sağlık veya beslenme ilişkisinden çok siyasi bir yanı da var vegan olmanın.
-
@samet06 samet bey napiyorsunuz
-
@elinor-ostrom sağlıklı kilo almak destek almadan, gıda takviyesi-destek ilaçlar, zor hocam. Sağlıklı kilo almak sağlıklı kilo vermekten kesinlikle daha zor.
-
@agor kardes icimizdeki vegan senmisin yoksa
-
@lion yok bir arkadaşın arkadaşı vegan.
-
@elinor-ostrom hocam vucut gelistirmeye baslayip bol karbonhidratli yuksek proteinli + kalorili besleneceksiniz aksi takdirde cuval gibi gobek oluyor vicik vicik yag zayif halinizi ararsiniz