TY zayıflıyor :)
-
@agor, içinde söyledi: TY zayıflıyor
@secret TY zayıflıyor diye başlık açarken anlamalıydım amacının altımızı oymak olduğunu.
Ben devrim değil devinim yapacağımı demiştim ama
Daha başlangıç bir de bakım başlığı açıp güzellik merkezi kuracamm️️ -
@north-remembers O soğanlar mümkünse rendeden geçecek yoksa satırla ipince doğranacak eriyecek iyice. Biber biraz çiğ kalacak; üstüne kabukları soyulmuş rendelenmiş domates eklenecek. Biraz kekik kırılacak üstüne ve yumurtayla son bulacak. İsteğe göre kaşar ya da tulum peyniri de atılabilir üstüne Ben yumurtayı iyi pişmiş yiyorum ama onu az pişmiş sevenler de var ona göre ocaktan alınabilir
-
@north-remembers eğer 5 arkadaşını getirirsen %10 indirim bir de lastik hediye
-
@baumol kesinlikle katılıyorum ️ Daha napayım hem yedirtip hem zayıflatıp hem de güzelleştirecem
-
@north-remembers Damak tadı bu neticede hocam
-
@onuktekin bu tarif mükemmel yarın sabah kahvaltına uygulamam lazım soğan mide problemim için istemiyorum ama dediğiniz şekilde bi sakıncası olmaz. Menemen candır
-
Çakallı menemeni yedikten sonra hayatınızdan soğansız menemen çıkar dostlar:)
-
@north-remembers Yeşil soğan dokunuyor bana ama kuru soğanla aram iyi Soğanı rendeden geçirince o gazı gidiyor suyu lezzetiyle damaklara şenlik oluyor
-
-
@1umut, içinde söyledi: TY zayıflıyor
@baumol @secret helal olsun iki dakkada ticarete başlamışsınız
Aaa ayıpsın sen halkla ilişkiler uzmanımızsın
Psikolojiye dem vuracaksın canım kapacaz müşteriyi..
Zaten ben bu ticari zekamla hala niye kapesese sürecindeyim bilemiyorum..
Sanırım parasızlık -
@north-remembers Bak beni gördün mü orada ? Ben zayıflayayım da kralını gömücem sonra
-
@secret ahahshshsh hocam yaa arkadaşlarım gidiyor zaten spor salonlarına işleri olduğu için ben tek gelsem yüzde 15 indirim artı sadece lastik olmaz plates topu da isterim
-
-
@baumol görmedim yoktunuz gerçektende işte gerçek disiplin budur tebrikler hocam
-
@secret Youtubeda kanal açın bide vlog çekersiniz Youtube ödemeleri de dolar olarak yapıyor zaten tamam zenginsiniz
-
@north-remembers İnan çok zor bir sınavdan geçiyorum ama biliyorum ki zafer inananlarındır !!!!
-
@onuktekin yeşille benim de aram yok kuru soğan rende fikri güzel geldi uygulayıp yorum yapıcam
-
@baumol bunu bi düşünelim:D
-
@baumol zordur hocam inanırım ama sonuç çok güzel olacaktır mücadele etmeye devam gittiğiniz yol çileli ama olsun sağlık önemli
-
@north-remembers hocam siz gelin yeter ki size bedava bile olur spora ve diyete aç birine engel olamam ️️ Kalbimden vurdun