TY zayıflıyor :)
-
@baumol aldığım lezzet tam olarak bu ifadeydi
-
@agor kadınları anlayamazsınız hocam anlama taktikleri demişsiniz ya kadından kadına değişir bence o taktik
-
@north-remembers, içinde söyledi: TY zayıflıyor
@agor kadınları anlayamazsınız hocam anlama taktikleri demişsiniz ya kadından kadına değişir bence o taktik
Yok ben anlarız diye demedim, kadınlar kendileri bizi anlayın diye paylaşım yapabilirler, forumda böyle bir devrim olacak diye irkilmiyor değilim. Kötü mü olur iyi mi olur bilemem ama eğitim ve öğretim diye yola çıktığımız amacın kadınları anlama yöntemleri üzerine dönüşmesi beni bir düşündürmüyor değil.
-
@agor doğru o konu amacından sapmak olur zaten ama yemek konusu kafamızı dağıtıyor şu sınavlar süresince ben çok keyif alıyorum hem burada hem löp löp başlığında
-
@agor altında sübliminal mesaj var mı ?
-
@agor umarım bir gün sessizce beni banlamazsınız. Eğitim temelli başlıklarımıza bulaşmadık hiç konuyu açtımız 2 başlık dışına taşımadık ️
Ayrıca adminimiz kabul edin sizde eğlenmiyor değilsiniz ?
Hem daha önce sanki şey demiştiniz siz paylaşın ben bana uygun olanı içinden alırım dediydiniz gibi stop. 🤭 -
Bence degisik basliklar olsun ki insanlar ders calismaktan devreleri yakmasin.
Geyik herkese iyi gelirfazlasi zarar o baska -
Her türlü başlığa (daha önce de belirttim saygı ve sevgi çerçevesi dahilinde) hep destek tam destek. KPSS'ye de memur olmaya da lanet olsun.
-
@agor
lanet olsun tabii ki :)) hatta bir "lanet olsun" başlığı da açarım yakında -
ekşiden aparıp da başlık açarım
-
@otuzyılsavaşı, içinde söyledi: TY zayıflıyor
ekşiden aparıp da başlık açarım
İntihale karşıyız, alıntı olabilir.
-
@otuzyılsavaşı
ki hatta şunu açmayı düşünüyordum
"hatırladıkça iç burkan garibanlık anıları" -
@otuzyılsavaşı
ya da en favorilerimden
"30 yaşından sonra anlaşılan gerçekler" -
@otuzyılsavaşı saclardaki beyazlar
-
@otuzyılsavaşı
ya da ;
"Tanrı'nın... yok yok :)) -
@otuzyılsavaşı aman kardesim sen cuma hutbesini bjrgun onceden sizdirdin yapma etme
-
Ya da "düşün ki bunu okuyor" başlığı
-
Biri bana yardım edip güzellik sırları başlığımızı açabilir mi?
-
@otuzyılsavaşı Seni çılgın :))
-
@north-remembers, içinde söyledi: TY zayıflıyor
Ya da "düşün ki bunu okuyor" başlığı
O baslik olmasin, ben kendimi tutamam