TY zayıflıyor :)
-
Eyy @LioN bu milleti böyle kandiramazsiniz. Arkadaşlar lion tam bir dış güç bir şer odağı bizi obezlestirmek için çalışan bir Amerikan ajanı. Bu oyunlara sakın gelmeyin halkım
-
@gresham-t katılıyorum hocam soğanı menemende çok uç elit kesimler reddediyor saniyordum, twitterda anket yapmışlar %51 soğanli %49 soğansiz sonucu çıkmış bu yüzden soğansiz sevenlere bisi diyemem fakat o menemen olmuyor. Mesela kaşar da katılıyormus ben denemedim hiç ama deneyeceğim ve tabii ki kaşarsız menemen olur ama soğansiz olmaz
-
-
Tercihini yap tarafini sec
-
@1umut hocam ders çalıştığım dönemler o kadar hareketsizim ama bana mısın demiyor yerimde sayıyorum:) gerçi haksızlık etmeyeyim 3yılda 4 kilo aldım 2-3ayda verdim onun üzüntüsünü yaşıyorum. Sütü ben de içiyorum ama kilo konusunda bir artısı olmadı gibi
-
@falanfilan aynen Vedat milör anket yapmisti dimi yüzde 49 çok yüksek bı rakam ya. Demek neredeyse ülkenin yarisi sogansiz seviyor vay be
-
@gresham-t @falanfilan o anket bana şunu hatırlatıyor, limon mu sirke mi.
-
@gresham-t sanırım oydu hatırlayamadim tam ama gerçekten varmış menemen yediklerimi sanan azımsanmayacak kadar kişi
-
Kabak hakkında bilinmeyenler ??
Arkadaşlar bildiğiniz üzere peygamber efendimizin de en sevdiği sebzelerden biri kabak daha doğru ben bir yerde okumuştum. Kabak sağlık açısından çok faydalı; ödem atmada etkili; çabuk kilo vermede kullanılan baş detokslarda yerini alan tatlış bir sebzemiz.
Kabağı genelde haşlayarak tüketmeyi öneriyorlar ama normal yemek olarak da tüketildiğinde de faydalı ayrıca 2 kabağı küp küp doğrayıp 2 yemek kaşığı yağda soteleyip bol baharatla fırında 15 dk kızartıldığında çol lezzetli oluyor. Yanına sarımsaklı salatalıklı bir kase yoğurt ile tüketebilirsiniz. Özellikle yazın çok faydalı ️ -
@agor ben limonla yapılan turşu yemedim merak da ediyorum. Ama menemen için de hiç ummazdim ama öyleymis
-
@secret cidden soruyorum bal kabagi biseye yariyor mu ben birturlu sevemedim onu ALLAH affetsin. Birde hayatimda hic yemedigim agzima vurmadigim bamya var onada cok faydali diyorlar ama.
-
@falanfilan hocam annem de eskiden soganli yapardi taaa kiiii cakalli menemenini yiyene kadar:))
Kesinlikle sogansiz , yani cakalli menemeni️
-
@1umut çakallı derken hocam paşa çayı gibi bir şey mi hani evde soğan yoktur da aman böyle yapayım gibi bir şey mi
-
@lion evet hocam tatlısı yapılıyor kabuğundan ayrılan kabak şerbette yumuşayana kadar kaynatılıyor. Sonrası tabaklara servis için alındığında ben üzerine tahin ile pekmez gezdirip ceviz ile sunuyorum ️ Tabi dümdüz konulunca sevilmiyor ️
Bamya da taze olmalı ve yıkanmadan pişirilmeli yoksa su değen bamya sünüyor. Ayrıca içine 3 -5 damla süt damlatıldığında da sünmüyor ️
Ben güzel pişmediği zaman yiyemiyorum ️ -
@1umut soğansız olanın adı mı çakallı yoksa farklı bir şey mi ekleniyor:)
-
Arkadaslar cakalli menemeni kasarli olur evet sogan koymuyorlar ege yoresine ait. Damak tadi bisey diyemem. Amma velakin menemen dedin mi soganli olur o soganlar pembe pembe olacak mis gibi kokusunu verecek icine dogradiginiz aci biber kokusu ile birlesecek daha yaparken genzinizi yakacak o koku sogan olmazsa olmazidir velhasil menemenin.
-
@lion, içinde söyledi: TY zayıflıyor
Arkadaslar cakalli menemeni kasarli olur evet sogan koymuyorlar ege yoresine ait. Damak tadi bisey diyemem. Amma velakin menemen dedin mi soganli olur o soganlar pembe pembe olacak mis gibi kokusunu verecek icine dogradiginiz aci biber kokusu ile birlesecek daha yaparken genzinizi yakacak o koku sogan olmazsa olmazidir velhasil menemenin.
Hocam ya urfa ya anteplisiniz . Antepe gittiğimde sarı pul biber satmıştı amca ama aşırı acı demedi bende yemeğe kattım eve gelince kokusu da hissedilmedi evcek bir hafta gözümüzden yaş geldi.karın ağrısından 10 kilo yoğurt yedik sürekli acı dedikçe amca geliyor aklıma
-
@secret yok ikiside degilim
-
Kpss açıklandı arkadaşlar
-
@falanfilan, içinde söyledi: TY zayıflıyor
@çinkoçaydanlık loreal ürünleri kullanmak istemiyorum hocam uzun süredir almadım ama bir de en son indirim zamanı da fiyatlara baktim cok yüksek. Ama var diyorsunuz başka markalardan bakayım hemen çok teşekkür ederim
O zaman maskara bazını tek alın ya da hiç almayın :))Önceden ,Dior ,shiesado ,jane ireland gibi çok pahalı markaların vardı sadece .Ben de tek olarak almıyordum. Şu an baktım 30 TL ye Flormar ın var.Bundan daha uygunu yok hocam .Üstüne bir de rimel parası ekle gene çok oluyor.En iyisi indirimlerden hacim maskaraları almak:)Kirpikleri de badem yağıyla beslemek