TY zayıflıyor :)
-
Ty zayıflıyor derken güç mü kaybetti forum dedim ama güzel bir başlık olmuş arkadaşlar fazla kilo çok önemli bir problem şükür ben de 2 kilo anca fazla var yıllardır stabil ama o fazlalık hep fazla. Bence yürüyüş önemli zayıflamak konusunda günde 30 dakika da olsa yürümek forma girmeye ilk adım tempo dostlarım daha nice sınavlar var
-
@secret tamam ben takipteyim sizi şöyle az masrafsız tarifler bekliyorum ama bütçem kısıtlı da
-
@falanfilan hepimizin bütçe belli hocam dert etmeyin evde bulunanla hep ben yarından itibaren yazacam her alanda şimdi gece gece yanlış tarif vermeyim
-
@secret Ahmet Maranki yanınızda halt etmiş hocam
-
@secret yok yok dursun başlık, sansasyonel olmuş, daha iyi olmuş.
-
@gresham-t estağfurullah oda nerden çıktı şimdi
-
@gresham-t belgrad ormanlarında gezen maymun değil mi o?
-
@agor admine de sorulur mu bilmiyorum ama burdan kaptınız mı bir iki tarif istediğiniz bir alan var mı hocam
-
@secret baht acikligi is guc sinavda basari bol para icinde elinde birkac tarif var mi bak bakalim kara kapli tozlu deftere :))
-
@lion bakacağım hocam başlık altında da açıklayacağım yine umarım işe yarar şeyler olur
-
@secret hocam yulaflı böyle farklı tarifler varsa elinizde paylaşmanızı rica edicem yarın yulaf tok tutuyor.
-
@agor politik açıdan öyle. Ama bilmeyenler yanlış anlayabilir
-
@secret hocam keyfinize göre. Biz başlığı talan eder kendimize uygun şeyleri seçeriz. Geçen gün geçen bir diyalog sonrası fark ettim ve konuştuk ekip olarak; forumda üyeler/forumdaşlar biraz pasif kalıyor, sanıyorum yöneticilerin çok baskın olmasından oldu o, fark edemedik o süreci, benim gönlümden geçen, herkes forumu kendisinin gibi kullansın, aklına ne geliyorsa (saygı ve hoşgörü çerçevesinde) yapsın. Forum daha canlı olsun, her konuda yorumlar yapılsın. Bu forumdaki insanlar donanımlı insanlar, piyasada kendini bir şey sanan birçoklarından daha güzel yorumları, fikirleri, birikimleri olan insanlar, bunlardan herkes faydalanmalı, şurada küçük bir şirinler köyü kursak kötü mü olur.
-
ekmek yemiceksiniz,makarna yemiceksiniz,siyez buğdayı da yemiceksiniz.her sabah,aç karnına,bir su bardağı soğuk sıkım zeytin yağı içeceksiniz
-
PASLANMAMAK İÇİN 5000 ADIM
-
YAĞLANMAMAK İÇİN 7500 ADIM
-
İYİ YAŞAM İÇİN 10.000 ADIM
HER GÜN YİYORSUN, O HALDE HER GÜN YÜRÜYECEKSİN!
Eczaneden alacağınız probiyotik takviyenin içinde “Hangi probiyotik var?” sorusuna yanıt arayın. Bana göre kaliteli bir probiyotik ürünün içinde şu dört dost bakteriden mutlaka biri olması lazım, unutmayın. İşte o muhteşem dörtlü!
- Lactobacillus plantarum
- Bifidobacterium bifidum
- Lactobacillus Acidophilus
- Bifidobacterium longum**
Kabızlık sorunu olanların ve kabızlığın ön planda olduğu spastik kolon sendromundan yakınanların B.Lactis, B. Longum, L. Asidoflus, L. Reuteri, L. Plantarum ve kombinasyonlarından oluşan probiyotikleri tercih etmeleri tavsiye ediliyor.
Kilo sorununa çare arayanların yine laktobasiller ile bifidobakterilerin karışımlarını tercih etmeleri öneriliyor.
-
-
@north-remembers hocam 2 türlü yulaf tarifi biliyorum. ya çiğ seviyorlar ya da haşlanmış.
Çiğ yulaf için tarif ;
3 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1 tam meyve ya da küçük dilim kavun olabilir
Badem 7-8 yoksa ceviz 2 tam
1 tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi fıstık ezmesi yoksa normal çiğ fıstıktan 10 adet.
2 yemek kaşığı yoğurtHaşlama sevenler için:
1 su bardağı süte 3 yemek kaşığı yulafı katıyoruz lapa haline geldikten sonra bir orta boy meyve yine badem ya da diğer kuruyemişler ile tüketiyoruz -
@agor, içinde söyledi: TY zayıflıyor
@secret hocam keyfinize göre. Biz başlığı talan eder kendimize uygun şeyleri seçeriz. Geçen gün geçen bir diyalog sonrası fark ettim ve konuştuk ekip olarak; forumda üyeler/forumdaşlar biraz pasif kalıyor, sanıyorum yöneticilerin çok baskın olmasından oldu o, fark edemedik o süreci, benim gönlümden geçen, herkes forumu kendisinin gibi kullansın, aklına ne geliyorsa (saygı ve hoşgörü çerçevesinde) yapsın. Forum daha canlı olsun, her konuda yorumlar yapılsın. Bu forumdaki insanlar donanımlı insanlar, piyasada kendini bir şey sanan birçoklarından daha güzel yorumları, fikirleri, birikimleri olan insanlar, bunlardan herkes faydalanmalı, şurada küçük bir şirinler köyü kursak kötü mü olur.
Admin gibi admin helal
-
@otuzyılsavaşı kardesim latinceler havada ucusmus bayagi bir teknik olmus
-
@lion
zamanla alışıyor insan,epey de eğlenceli oluyor sesli okuyunca -
@otuzyılsavaşı en doğal probiyotik ev yapımı yoğurt hocam ama eczanedekiler de baya iyi
-
@otuzyılsavaşı ALLAH tipta okuyanlara yardim etsin biz daha homo economicusu zor hazmettik:)