Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
-
@secret verilir alınır olur öyle şeyler çok da şey yapmamak lazım mesela börekten cıkan o krem rengi duman ne güzel ya hele taş fırından çıktıysa ustünde odun kokusu var hafiften bıçak üstüne geliyor o bıçak sesi çıt pıt edirek davet ediyor sonra arkada "fel benim ol düşlerim ol şarkısı çalıyor vuhuuuu
-
@secret bal dışında güzel bence zeytin candır hocam. Bir kaç tanesinin çekirdeğini de yutarım potasyum var iyi gelir yorgunluğa
-
herkese iyi geceler diliyorum yine gelicem
-
@kunterayata, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@secret verilir alınır olur öyle şeyler çok da şey yapmamak lazım mesela börekten cıkan o krem rengi duman ne güzel ya hele taş fırından çıktıysa ustünde odun kokusu var hafiften bıçak üstüne geliyor o bıçak sesi çıt pıt edirek davet ediyor sonra arkada "fel benim ol düşlerim ol şarkısı çalıyor vuhuuuu
Yok takıntım kilo konusunda aldık verdik konu kapandı ben Allah cc yarattığı herşeyden faydalanma düşüncesindeyim. Sebebsiz kuş bile uçmaz o yüzden herşeyin bir yaratılış sebebi var o zaman napacağız herşeyi yiyeceğiz ben böreği elle yemeyi seviyorum şöyle kıvırarak çatalla yiyen kızları çatallayasım geliyor
-
@secret dedeye sahip çıkalım hıııı ahsahshshjssh
-
Cümleten iyi geceler pek keyifliydi sohbet sağlıcakla kalın ️
-
@north-remembers tam boregi gomecegin sirada adedtendir deyip yaninda ki teyzeye yermisiniz diye sordun mu? Sonra o teyze utana sıkıla bir dilim alip sonrada senle sohbet etme kanallarini acmaya basladi mi
-
@north-remembers, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
Ben o kadar aylardır spor yapıyorum yine istediğim gibi değil. ayrıca spor kilo aldırıyor. bence de sahip çıkalım. Benim işe başlayan arkadaşlarım yana doğru genişlediler hep gülmeyim diyorum da memurluğun da böyle bir şeysi var ya insanlar tiplerinden anlaşılıyor
-
@lion yanımda teyze yok arkadaşım var löpledik baya ahshsjs ama tam önümün yanında yaşlı bir teyze vardı kıza alttan girdi üstten çıktı ben seni birine benzettim diye bir saat lafa tuttu
-
@lion eğer sohbet kanalını açarsa teyzem uyur numarası yap @North-remembers
-
@secret, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@north-remembers, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
Ben o kadar aylardır spor yapıyorum yine istediğim gibi değil. ayrıca spor kilo aldırıyor. bence de sahip çıkalım. Benim işe başlayan arkadaşlarım yana doğru genişlediler hep gülmeyim diyorum da memurluğun da böyle bir şeysi var ya insanlar tiplerinden anlaşılıyor
Hocam bizler de inşallah bilinçli memur olalım gömelim ama sporumuzu da yapalım yani sağlıklı yaşam şart, yürüyüş şart. Faydasını görürsünüz hocam spor iyidir
-
@north-remembers katılıyorum. Hoş muhabbetin için teşekkürler sana yeni tarifler vereceğim. En sevdiğim şey yemek yapmak ️ Sınavında başarılar dilerim bence uyumalısın artık ️
-
@secret ders çalışıyorduk bize ilişmedi sadece şu sizin ışığımız biraz fazla parlak mi ne dedi teyzecim son yarim saat kapatacağız dedik de rahatladı
-
@north-remembers
Kizim siz nereye gidiyorsunuz?
Teyzecim biz kaymakamlik sinavina gidiyoruz.
Ooo masaALLAH benim torun var nahiyye memuru ona alam mi seni?
He teyze he hele bi ankaraya varalim sinava gireyim bakariz -
@secret hocam asıl ben teşekkür ederim bence de uyumalıyım artık sağ olun inşallah 875 kişinin içinde olurum da bir işim olur size de bu çektiğimiz çileli yolda başarılar dilerim
-
@lion yok teyzem istemem ben işsizim ya birikimim yok. Ysk sınavı hocamkaymakamlık için gidenlere de buradan başarılar diliyorum
-
@north-remembers olsun kizim torunumun babasida mihtar noolcek sanki
-
@north-remembers isin sakasi bir yana ALLAH yardimciniz olsun. Umarim dilediginiz sonucu alirsiniz. Basarilar.
-
@north-remembers Allah ol derse olmayacağı hiçbir şey yok. Kısmetimizin zamanı gelmemiştir tabi koca karı gibi düşündüğümü her şeye de nasip dediğimi düşünen bazı kesimler olsa da hatta böyle yaşlı teyzeler furyası kol gezse de birincil düşüncem her kadın kendi ayakları üzerinde durmalı. Ki zaten şu devirde tek maaşla da geçinmek zor. Neyse bunlar işten sonra düşüneceğimiz meseleler. Eğer hayırlı ise koşsun gelsin. Hayırsızsa da rabbim hayırlıya çevirsin. Beklemek sabretmek gerekiyor ️ İyi geceler
-
@lion amin hocam inşallah teşekkür ederim Ankara'nın ayazını otobüste hissettim şuan az kaldı inşallah