TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?

DİĞER
    yemek önerileri mekan kırmızı et baklava börek
    55
    1142
    118863
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Shady1
      Shady1 Son düzenleyen:

Şu başlığı görünce aklima hep sen geliyorsun hocam @Antimülakat 😅😅

Sinav BaşMüfettişi

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • Antimülakat
        Antimülakat @Shady1 Son düzenleyen:

@shady1 eyvallah kardeşim ne zaman gelirsen memleketine toplayalım yine ekibi, yiyelim birlikte bir şeyler.

Shady1 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • Shady1
          Shady1 @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat memnuniyetle. Bu sefer ben ismarlarim ama üstat 😀 @genclerbirlikli de gelsin ama sonra foto atin falan diyo rahatsiz ediyor 😅😅😅

Sinav BaşMüfettişi

Antimülakat genclerbirlikli 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • Antimülakat
            Antimülakat @Shady1 Son düzenleyen:

@shady1 eyvallah sağolasın. Bir dahaki sefere @genclerbirlikli de gelir diye düşünüyorum. En olmadı yine 2019 kpss sonrası buluşarak bunu geleneksel hale getirelim 😉

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • genclerbirlikli
              genclerbirlikli @Shady1 Son düzenleyen:

@shady1 @Antimülakat turnede olmazsam neden olmasın 🙂

Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
              • J
                James Buchanan @Hayatım Sınav Son düzenleyen:

@hayatım-sınav susurluk ayranı ekşi ve taze olan çok güzel. nerede bulunur bilmiyorum. 1 kere içmiştim sonra bulamadım.

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                • Antimülakat
                  Antimülakat @James Buchanan Son düzenleyen:

@james-buchanan ayranı, hamamdan sonra köpüklü limon soda ve tuzla içeceksin. Bahse girerim, hayattaki en büyük keyiflerden birini yaşayabilirsin.

• M
                    m.akif @Rorschach159 Son düzenleyen:

@rorschach159, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?

@onuktekin ankarada arkadaşım beni ciğerci apo diye bi yere götürdü ben hayatımda o zamana kadar ciğer yemediğimi fark ettim

Mersin'de de var Ankara şubesi mi açmışlar nasıl olmuş bilmiyorum ama güzel

J 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • J
                      James Buchanan @m.akif Son düzenleyen:

@m-akif, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?

@onuktekin ankarada arkadaşım beni ciğerci apo diye bi yere götürdü ben hayatımda o zamana kadar ciğer yemediğimi fark ettim

ciğer kavurma olarak sade mi yapıyorlar?

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                      • M
                        m.akif @James Buchanan Son düzenleyen:

@james-buchanan, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?

ciğer kavurma olarak sade mi yapıyorlar?

Ciğer şiş hocam mangalda. Baharatlar kimyon filan olması lazım. Mezesi çok güzel. Közlenmiş patlıcan domates soğan ezme şekline getiriliyor hafif yağ limon sarımsak artı güzel bi isotla soslaniyor. Mersine Adanaya özgü zannediyodum. Şubeleri çok sa demek.

J 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                        • J

@m-akif Teşekkürler.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                          • M
                            m.akif @James Buchanan Son düzenleyen:

@james-buchanan, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?

@m-akif Teşekkürler.

Meze demişken yanlış olmasın içkisiz mekan

• Antimülakat
                              Antimülakat Son düzenleyen:

Kokoreç olsa da yesek diye geçirdim içimden, ahh Ankara ahh. Bu konuda kimse eline su dökemez.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • Antimülakat
                                Antimülakat Son düzenleyen:

Bu arada Ankara'da en iyi yapılan şeylerden birinin ekmek olduğunu biliyor muydunuz? Valla çıtır çıtır, hele sabah fırından gidip alacaksın, başka katığa gerek kalmaz. Özellikle meşhur Ankara Ata Ekmeği. Diğer şehirlerde içi ıslak hamur yiyoruz. Vallahi şu an yaşadığım şehirde sırf bu yüzden ekmek tüketimim azaldı.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                • J

@l1127142

• North remembers
                                    North remembers Son düzenleyen: North remembers

Eveeeeeet değerli löp löp sakinleri birazdan ev yapımı hamburgerimi yapmaya başlayacağım.
                                    Halka soğan,domates,turşu,ince ince kıyılmış göbek,ketçap,mayonez, az miktarda barbekü sos isteğe bağlı olarak da hardal...
                                    Bir püf noktamız da tavamız iyice kızmış olacak çift taraflı kızarttıktan sonra köftelerimizi üstüne chedar peynirimizi koyuyoruz erimeye başlıyor hafif. Hamburger ekmeğimizin üst dilimini tavada köftenin leziz suyuyla gezdirip üstüne kapatıyoruz ve tabağımıza koyup malzemelerimizi de ekliyoruz ımmm afiyet olsun bana şimdiden 😋😅 siz de müsait bir zamanda yapmalısınız tavsiye ederim. İyi akşamlar efenim 😀😊

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                                    • Antimülakat
                                      Antimülakat @North remembers Son düzenleyen:

@north-remembers şu tarife iyi ki açken denk gelmedim. Tarifi bile güzelken, kendisi nasıldır düşünemiyorum.

North remembers 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • North remembers
                                        North remembers @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat çok lezizdi gerçekten ev yapımı bir başka oluyor 😀

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • Antimülakat
                                          Antimülakat @North remembers Son düzenleyen:

@north-remembers hocam bir ty pikniği organize edelim de yaklaşık 5.000 tane yapabilirseniz, bu güzel lezzeti bütün forumdaşlar ile buluşturmuş oluruz.

North remembers 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • North remembers
                                            North remembers @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat yaparım tabi ne demek piknikte çok güzel olur yaaa böyle mangalda pişen köfte de başka leziz oluyor. Organize işi sizlerde hocam ben uyarım 😀✌🏻

• 1
                                            • 2
                                            • 51
                                            • 52
                                            • 53
                                            • 54
                                            • 55
                                            • 56
                                            • 57
                                            • 58
                                            • 53 / 58