Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
-
@agor kardesim fiyatlar uygun mu peki tantuni gibi kazik mi yoksa adam el kadar ekmegin icine 1 kasik et koyuyor 15 tl yav
-
@noturns balik dedinde balik corbasina denk gelmistim ankarada bir mekanda icilir mi ya gerci icen arkadaslar iyi demisti ama
-
@agor ben çok bilmiyorum ama geldiğimde arkadaşlar götürmüştü biri kalbur diğeri trilye diye iki faklı mekanda balık yemiştim. İzmir'de dahil bu kadar lezzetli balık yediğimi hatırlamam.
-
Samsun gelinde size şöyle 1.5 açık pide 1 porsiyonda kapalı pide ısmarlayayım. Offff böyle tereyağından hafif kızarmış baharatlı kıyma falan
-
@lion neyin fiyatları? Tava ise onu bilemiyorum, Aspava biraz pahalı oluyor, gerçi ben doyamadığım için oluyor o, bir lahmacun alıp yandaki ikramlar ile doyan arkadaşlar çok, SSK en son 25 liraydı sanırım.
-
@rorschach159 söz mü?
-
@agor ayıp ettin. Esnaf lokantası formunda başlayıp restorana dönen bi abimiz vardı lezzet aynı onda çift yumurtalı kuşbaşılı pide yeriz maaşa denk getirdin ama azcık tuzlu
-
@lion içilir hocam, ama orada içilir mi bilemem. Ben Arsin'de bir aile dostumuza misafir olduğumda içmiştim balık çorbasını. Balığı çok sevdiğimden hoşuma gitmişti.
-
Zeugma da künefe candır ankarada balgatta sütü meyvesi ile ️
-
@rorschach159 Samsun'a yolumuz düştüğü an sen bizi götür, hesap işi kolay.
-
@secret Zeugma'yı çok övüyor herkes de ben Etlik'teki Zeugma'da yedim benim İzmir 2. Cadde'de gittiğim künefeci bana daha iyi gelmişti.
-
@agor beklerim. Hesaplarda sıkıntı yok kartları rastgele uzatırız garson kimi seçerse o öder
-
Ankarada cukuraga sofrasinda yaprak kebap yemistim vay arkadas anan öle ya o nasil bir lezzetti birde ustune sinirsiz dondurmali irmik helvasi off off angara guzel memleket la
-
@rorschach159 demeeeedemeeee
Babamin gorevi dolayisiyla 3-4 sene samsunda da bi evimiz vardi. Allahim. Sabah kahvaltisina giderdik kapali kiymali pide yerdik ne guzel bi lezzetti. Daha bugun babama dedim nolur eylul-ekim gibi samsuna gidelim diye. Heralde kendime bi 2.sehir secsem yasamak icin samsunu secerdim. Canim samsunOrduda 4 mevsim pideyi filan cok ovmuslerdi, gittik iste yedik orda bi gun ama nerdee samsundaki nerde ordaki. Amisos tepesi,meselik filan. Sahilde sevgi cafe mi vardi? Oranin da hic lezzetli bi seyi yok ama iste manzara filan:) ciftlik caddesinde cok guzel bi profiterolcu vardi... ne guzel sehirdi samsun
-
@lion sen Ankara'da mısın? Ankaralı arkadaşlar ile 15 20 günde bir buluşup çılgın yemek partileri yapabiliriz aslında.
-
@agor, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@secret Zeugma'yı çok övüyor herkes de ben Etlik'teki Zeugma'da yedim benim İzmir 2. Cadde'de gittiğim künefeci bana daha iyi gelmişti.
Hasan masat var hocam orası da baya kaliteli ️ Hem balgat hem dikmende ️
-
@rorschach159 kardes kel simit samsundamiydi gecen gordum haberlerde rizemiydi:)
-
@secret Ankara'da künefeyi kaşarla yapıyorlar belirteyim Hatay tarafında künefe yemediyseniz yediğinizi künefe sanarsınız aman diyeyim
-
@agor yok kardesim malesef ama gonlumuz ankarada
-
@agor, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@lion sen Ankara'da mısın? Ankaralı arkadaşlar ile 15 20 günde bir buluşup çılgın yemek partileri yapabiliriz aslında.
Verdiğim kiloları da sizle 2 ayda alacam ben Allahım ben hala niye bu başlıktayım