Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
-
Evet zayıflama başlığı daha fazla kirlenmesin diye bu başlığa ihtiyaç var sanırım. Birileri zayıflamak isterken birileri de ne bulsa yemek istiyor. Kete veriyolar gömüyo.
@LioN @Noturns öncülüğünde yemek önerilerini alalım, başlığa bakan insanın gözü dönsün buzdolabını yemeye çalışsın.
Nerede ne yenir, yenebilecek lezzetli yemekler (yöresel, ülke yemekleri), ne nasıl yenir, yemek tarifleri bu başlıkta daim olsun. Verin tarifleri ve önerileri de midemiz bayram etsin. -
Afyon' da tandır yenir, löp löp ettir, üstüne kaymaklı ekmek kadayıfı ile cila yapılır diyerek menüyü açıyorum.
-
@agor, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
Evet zayıflama başlığı daha fazla kirlenmesin diye bu başlığa ihtiyaç var sanırım. Birileri zayıflamak isterken birileri de ne bulsa yemek istiyor. Kete veriyolar gömüyo.
@LioN @Noturns öncülüğünde yemek önerilerini alalım, başlığa bakan insanın gözü dönsün buzdolabını yemeye çalışsın.
Nerede ne yenir, yenebilecek lezzetli yemekler (yöresel, ülke yemekleri), ne nasıl yenir, yemek tarifleri bu başlıkta daim olsun. Verin tarifleri ve önerileri de midemiz bayram etsin.Adminciğim herkes geri bu başlığa taşınacak . Sanki bir ben kaldım diğer başlıkta
-
Ben bu basligi da cok sevdim.
Yemek yemek ve rejim yapmak en cok yaptigim iki sey Bi gun ordayim bi gun burdaa. Ohhhhh. Canim keyfim️ -
Ben kendi adıma bir klasik ile başlamak istiyorum. Waffle. Özellikle @paretowilfredo ve @Antimülakat iyi bilirler.
Waffle, nutella, muz, kestane şekeri, antep fıstığı, çakıl taşı, damla çikolata, pirinç patlağı. -
@secret hocam o başlığı kirletmeye gelen şişmanlar olacaktır. Yine de o başlık amacından sapmasın, dün de dediğim gibi başlığın amacı KPSS, sınavlar vs yüzünden kilo alan insanlara yardımcı olmak, bilgi paylaşımında bulunmaktı, en son gün yapacağız diye korktum ben.
-
Malum kurban bayramindan ciktik ilk onerim domatesli sac kavurma acili olacak tabi. Lavasi alacaksin eline dolayip bandira bandira gomeceksin yaninda bol kopuklu sodali ayran hafif eksi olacak gel keyfim gel
-
-
@Noturns o başlık kilo vermek isteyenler burası yemeyi sevenler için olsun dedim. Gerçi o başlık daha çekici geliyor her konuda tam tersini yapmayı sevdiğimiz için.
-
Bu saatte kokoreç iyi gitmez miydi şimdi... (saat 00:33)
-
@agor ben başlığımı korumaya devam edeceğim orda öneri verip arada burda da artık löp löp olmasa da burdan da bişiler yerim gari
-
@kilici kafa bulandırma şimdi üstat. Şimdi pilotu ara, kalk git 17 dakika. Araba olsaydı şu an altımda güzel giderdi, AOÇ.
-
@lion, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
Malum kurban bayramindan ciktik ilk onerim domatesli sac kavurma acili olacak tabi. Lavasi alacaksin eline dolayip bandira bandira gomeceksin yaninda bol kopuklu sodali ayran hafif eksi olacak gel keyfim gel
Şu konuşma anlatışınız tam da güldür güldür show da ki üzülme sana da araba alacam diyen zengin adam vardı ya onu hatırlattı bana
-
Mesela ben ege mutfagindan birsey anlamiyorum anlayan varsa soylesin. Borulce nedir ya gorumce gibi. Hic karnim doymaz o yemeklerle.
-
Ankara'da zaten yemek yenebilecek mekan sayısı az, İzmir 2'ye Karadeniz pidecisi açmışlar, geçen yedim fena değil, gitmek isteyen olursa Ankara'da olup da deneyebilir.
-
@lion bak birde kaburga var taş fırında pişecek. İçi acılı pilavla dolacak ağır ateşte pişecek bakır bardakta bol köpüklü ayran ve sumak ekşili ince kıyım soğan ve közde kabartılmış denizli biberi ile servis edeceksin. Üstüne de antepten özel baklava
-
@lion gururumla ac kalirim daha iyi
-
@agor Aoç nin ismi var sadece hocam Ankaraya geldiğinde Atilla ustayı bulman lazım. Seyyar tezgahı vardır, ilgi alaka on numaradır. Şimdi böyle anlatınca da cidden insan dağları delip kokoreç yemek istiyor o yüzden sustum
-
@noturns
Yaaa Afyon Lokumları çok acayip güzel yapıyorlar. Yediğim en güzel mercimekli bükme ve sucuk döner de ordan. -
@kilici kardesim kokoreci birkere yedim yok dedim ya koku vardi bilmiyorum hepsi oyle mi yillar once yemistim gerci.