Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
-
@secret sana telefon alacam ellemeli
-
@kilici o kadar kötü değil aslında AOÇ, eskiden Batıkent'te otururken köşebaşlarında kokoreççiler olurdu. Onlar çok efsane yapardı. Azaldılar sonra. Dediğin yeri denemedim, bir gün buluşalım da götür.
-
Adanalilar sirdancilar bumbarcilar kirkkatcilar nerde
-
@lion bol baharatı ve acıyı gömdür içine beğenmezsen beni bul.
-
@buseneatanıyorum bana bi kaymakli lokum getirmedin ya, alacagin olsun be zalımın gızı...
-
@noturns, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@secret sana telefon alacam ellemeli
Aynen o değil mi ama
-
@agor yok kardesim sakadat grubu bana gore degil ha birtek cigeri yerim arnavut ciger bol soganli mis.
-
@buseneatanıyorum biz sucuğu kendimiz yaparız kendi bağımızın üzümlerinden elde ettiğimiz pekmez ve kendi ceviz ağacımızın cevizi ile inanın şahane oluyor.
-
@secret 64 cigotay
-
@lion Yok hocam öyle koku olmaz çok. Yediğin yerle de ilgili olabilir. Yerken çok detaylı düşünmemek lazım bide
-
@agor İnşallah hocam gidelim. Kazım karabekir caddesinde bu dedğim yer tavsiye ederim
-
@1umut
Ya getiriyorum da senle buluşup da sana verene kadar yiyorum hepsini
Bir gün çıkar gideriz. Yeriz geri döneriz. Elli tane yedek lokum paketiyle. Ayyy harika bir fikir -
@noturns hocam sucuk partisine ne zaman cagircaksin bizi:(
-
Ankaralilara soruyorum ankara tava hakkinda gorusleriniz nelerdir. Kimileri diyor ki ya yok oyle bir yemek uydurma felan. Ha birde aspava ve ssk hakkinda ne diyorsunuz gomulur mu?
-
@buseneatanıyorum biz o elli paketi de yolda yeriz de hadi bakalim🤪️
-
@1umut 10. ayda yaparız partiyi malum mevsimi o dönem buralarda.
-
@lion SSK bana çok küçük geliyor ama lezzetine lafım yok, 2 tane gömerek güzel doyulur. Doğma büyüme Ankara'da yaşıyorum Ankara Tava yemedim dersem ayıp olur mu? Öyle özel bir mekanlarımız yok, 3 4 bölge var yemek yemeye gidilecek. Daha fazla çeşit olsa şahane olurdu. Sözde başkent. :S
-
@noturns tamam hocam, anlastik:))
-
@lion aspava kebap yanına pilav koyduğu gün benim için bitmişti. Tava konusunda da Tarsus tava varken tüm Türkiye geride dursun derim. Ama şu bir gerçek ki en lezzetli et ve balıklar Ankara'da. Sebebini halen anlamış değilim.
-
@noturns eti bilmem de balık konusunda emin misin hocam? Nerede yiyorsun balığı?