Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
-
@kilici Pes'e gidelim hocam. Şu kaymakamlıkltan sonra biraz ara vereceğim döndüğümde organize olalım. Cs için de şöyle bi 10 kişi olabilirsek haftalık maç yaparız hatta arada sabahlayabiliyiriz internet kafede
-
@agor o iş tamam
-
@agor nolcak hocam ya çok da güzel olur
-
Tavla turnuvasi olmazsa olmaz ama.
-
Alacan tavlayi mekan duman alti tipki cs de sis bombasi atmis gibi sigaralarin sadece cektikce atesi gorulecek kullukler dolu agzina kadar pullarin ustunde hafif sigara kulleri 6 -6 gelince keyften atan bir firt korukleyecek digeri kederden izmariti yiyecek
-
@lion o da olur hocam 7.caddenin orada Hakan Çay Evi var. Çayı da çok güzeldir. Orada yapabiliriz
-
@onuktekin, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@lion o da olur hocam 7.caddenin orada Hakan Çay Evi var. Çayı da çok güzeldir. Orada yapabiliriz
Milli'den geçmek kolay olur diye orayı dedim
-
@onuktekin kardes 7. Cadde madde orda bi cayi 5 tl ye kitlerler bkze ogrenci isi olacak cebeci misal. Cay dayamayacaklar ikide bir cayci gelince ayik olun gelen cayci bitirun su oyunu cabuk stresi yasamayacan:)
-
@lion Hakan'da 1,5
-
Cs go varsa sizde steamden oynarız aslında
-
Hep erkeklere yönelik planlar kızlar bari biz de gün şeysi yapalım
Ama altınsız olsun
Bir de müslüm waffle var selanik 2 de koşun gidin abbası ezer geçer
Ben yine niye geldim zayıflama başlığından yahu -
@secret kahvalti gunu yapalimm:))
-
@onuktekin Hocam ne yaptın ya sabaha kadar pes bayadır oynamıyorum güzel olur. Cs için de 1.5 ci arkadaşları bekliyoruz
-
@secret erkekler planı böyle başlattı da sizin önerileriniz ile ortak bir etkinlikte düzenlenebilir.
-
@agor, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@secret erkekler planı böyle başlattı da sizin önerileriniz ile ortak bir etkinlikte düzenlenebilir.
Piknik yapalım diyecem de aç kalırım diye korkuyorum
Malum löpür löpür gömüyor herkes
Bide beni mangalbaşı yaparsınız mazallah -
Kızlar da gelecek diye pikniğe mi gidilir yav? O değilde erkek gruplarına kızlar girince net olarak aktivite pikniğe dönüyor
-
@rorschach159 gün olayına dönmesinden iyidir galiba hocam
-
@birgarip piknik zaten açık havada yapılan gün değil mi? Sonuçta herkes para katıyor karşılığını o an alıyor
-
@rorschach159, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
Kızlar da gelecek diye pikniğe mi gidilir yav? O değilde erkek gruplarına kızlar girince net olarak aktivite pikniğe dönüyor
Hocam yakan top oynarsak ilk sizi vuracam
Ben pes oynarım ama gol atamadım diye sinir krizi geçirmek isterseniz pes oynayalım -
@rorschach159 bu çok iyiydi