Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
-
@lion Hocam aylardır bugünün gelmesini bekledim diyebilirim
-
@north-remembers o zaman mangalbasina gecmeni tavsiye ederim oldu/olacak/olmak uzere ayagina löp löp yuvarlarsin bol bol. Ha bide kasap kofteler biraz yagli olsun o yaglar mangal atesine damlayinca ortalik dumandan gorunmuyor iste o anda bir izgarayi gömebilirsin
-
@lion gizli gizli yapmaya çalışacağım ben o sırada mutfakta salatalar kısmı ile ilgileneceğim büyük ihtimalle köz patlıcan biber soğan domates güzelce hazırlamak lazım ama bir yolunu bulup o köfteyi mangal başında gömmeliyim hakikaten
-
@north-remembers bak mangalin icine kurusoganin baslarini kes gom mangalin icine kozlensin ayrica sarimsakta bas bas koy cok guzel oluyor kozle. Gomersin herturlu yarin senin gunun avina yaklasan bir aslan gibi asil ama caktirmadan yapacaksin
-
@LioN vicdansız, tüm bakkallar kapanınca beni benzinliğe sürüklemeye mi çalışıyorsun, cips ve kola nereden çıktı, neyse nefsime hakim olacağım ama bunu yazdım.
-
@agor git kardesim bi pompacinin halini hatrini sor sonra markete gir 2 buyuk boy cips 1 paket sigara kolani al cikarken kasanin hemen altindaki snickerslar gozune takilsin iki tanede ondan koy posete sonra yolda giderken birtanesini acip ye
-
@lion, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@agor git kardesim bi pompacinin halini hatrini sor sonra markete gir 2 buyuk boy cips 1 paket sigara kolani al cikarken kasanin hemen altindaki snickerslar gozune takilsin iki tanede ondan koy posete sonra yolda giderken birtanesini acip ye
Yemek için yapılacak etkinlik aslında ama o kadar çok sigara içtim ki akşam ağzımın içi kültablası gibi, bu sebepten dolayı da canım çekse de ağzım onay vermedi, yoksa kesin çıkmıştım ileti yazmak yerine.
-
@1umut secret neden gitti hocam? Sohbetimiz vardı onunla epey. Özelse, özelden de yazabilirsiniz. Veya kendisine sordugumu söylerseniz memnun olurum.
-
@agor bisey diyemem kardesim ama doritosu naneli pul biberli yogurt sosuna bandirip ustune asiti patlayan kolayi lok lok icmek vardi bi dusun sen yinede
-
@gresham-t seninle mi gömme yarisi yapacaktik oyle bir teklif gelmisti sanirim
-
@lion çok yakında ben komple zayıflama başlığına geçeceğim, sağlık sorunları baş göstermeye başlamıştı bugün iyice hissettim, sana şu şarkı ile karşılık veriyorum.
-
https://youtu.be/BKWKty3smB4 benden sana gelsin kardesim @Agor
-
@lion iyice kötü arkadaş, yemek yetmedi alttan alkol önerisi sunuyor adam.
-
@agor yok kardesim hayatim boyunca cok sukur alkol hic kullanmadim tavsiyede etmem. Sen orda ki ye ic gul eglen kismini al
-
@lion yapacaktık ama secret dostum ayrılmış forumdan boğazımdan bi lokma geçmez birkaç gun Ama tabi sözüm söz. O düello birgün mutlaka yapılacak Not:Hiç kaybetmedim daha önce. Hatta yanında acı yeme yarışması, içecek yarışması da yapılır :))
-
@gresham-t sen bi rekabet uzmani olda hesaplar senden olsun o zaman
-
@gresham-t bu arada secret iyi bir arkadasti ayrilmayi tercih ettigine gore vardir bir bildigi muhakkak. Diledigi zaman donebilir forumun kapilari kendisine ardina kadar aciktir.
-
@gresham-t, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@lion yapacaktık ama secret dostum ayrılmış forumdan boğazımdan bi lokma geçmez birkaç gun Ama tabi sözüm söz. O düello birgün mutlaka yapılacak Not:Hiç kaybetmedim daha önce. Hatta yanında acı yeme yarışması, içecek yarışması da yapılır :))
Duygular selale @secret
-
@1umut oo hakime hanimda gelmis
-
@lion Kırk yılın başı bı sınava girelim dedik, ne bileyim not falan paylaşan olur sandım millet birbirini yiyor rekabet başlığında görmüşsündür:) Bu gidişle kazanamam ben o sınavı. Ama kazanırsam büyük söz kaydedin, bu başlıkta 5 kişiye kadar bı akşam yemeği benden buyrun açık çek