Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
-
@1umut, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@secret az tuzlu olabilir ama bu listedeki yerler:) o da akıllarında olsun
uygun bi mekan ve lezzet arıyolarsa da bahçeli 7nin orda aden dürüm var. Çok güzel adana yapıyolar ve salatası ezmesi ikramları muhteşem. Ve uygun:)Biraz tuzlu ama gömmek isteyen biri ancak bu mekanlarda gömülebilir
Daha uygun mekanlı yerlerde var ️
Kurtuluş’ta Kırık Oklava’da gözleme çeşitleri çok güzel çayla birlikte. İdeal Yemek var ilerde köşede yine 4 çeşit yemek baya uygun fiyata.Sayrem var Kızılay’da.
Şençam Köftecisi var ; Yoğurtlu Kosava hem uygun hem de çok güzel tabi damak tadı farklı olanlar için bilemem. -
@secret Kırık Oklava'ya yediğimiz içtiğimiz bir yana muhabbete gidilir, yeri ayrıdır, hatıralar yad edilir. Siyasalın tam karşısında eskiden Adı Tekin Mangaldı şimdi Ata Mangal olmuş, orası da fena değil öğrenciliğimden beri giderim tavsiye edilir
-
Sınava değil de yemeğe geliyor gibi hissediyorum. Başlık kilit üyeler ban ️
-
@rorschach159 insalah sinav sonrasi keyif kahvesi de icersiniz hocam:)
-
@1umut hayırlısı kalemimizi şaşırtmasın. 4 yanlış keşke 1 doğrumuzu götürmeseydi.
-
@rorschach159 belki goturmesi daha hayriniza olur, bilemeyiz ki:/ insallah guzel bi sinav ve devaminda guzel yuvarlamalariniz olsun:))
-
@1umut teşekkür ettim. İnşallah bakalım bilemeyiz
-
@plansız, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@secret Kırık Oklava'ya yediğimiz içtiğimiz bir yana muhabbete gidilir, yeri ayrıdır, hatıralar yad edilir. Siyasalın tam karşısında eskiden Adı Tekin Mangaldı şimdi Ata Mangal olmuş, orası da fena değil öğrenciliğimden beri giderim tavsiye edilir
Ben çok sapa bir yerde oturmama rağmen en az ayda bi kere oraya giderdim ️ Böyle kıyıda köşede kalmış mekanlar daha bir sevilesi geliyor bana
-
@secret Kesinlikle öyle Meşhur yerlere bir şekilde ulaşılıyor, böyle kıyıda kalmış yerleri konuşmak lazım. Keşke biraz da birbirimizi böyle herkesin bilmediği eski tarz mekanlardan haberdar etsek Önerilere açığız:) Ankara Kalesi civarında böyle birkaç mekan var sanırım.
-
@onuktekin, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@paretowilfredo o zaman youtube kanalı da aktif olacak demek ki aslında röportajlar vs güzel olur. Belki üyelik silme,yazı düzeltme de gelir
Dert gibi dert.
-
Üyelik silme gelirse güzel olur. Sosyal medya jargonuna göre yazarsam +1 diyorum
-
Yemek başlığında forum için öneriler, forumun sorunları çok sık konuşuluyor. İstemezük diye kazan kalkacak yakında. Arkadaşlar hepinizin söylediklerini dikkate alıyoruz, çalışma yapıyoruz ama elimizde bir tane mühendis ile (tek işi de TY değil) tüm bu özellikleri nasıl hemen yapabiliriz.
Buna ek olarak reklam koyuyoruz çok reklam var diye sitemler geliyor, eee para gelmesin, para ile bir şeyler yaptıramayalım, aynı zamanda en mükemmel hizmeti verelim. Bunları dünyada yapabilen insanoğlu varsa buyursun gelsin akıl alalım.
Zaman arkadaşlar zaman, işleri hızlandırmaya başladık ama yine de vakit ve nakit sıkıntılarından dolayı istediğimiz hıza kavuşamıyoruz, inşallah 6 ay içinde birçoğuna çözümler üretmiş olacağız. -
@onuktekin, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@paretowilfredo TY Medya da orada galiba :)) Gelecekte gazetede bir haber: "İletilerin düzeltilemediği,üyeliğin silenemedi TY Medya sahipleri paranın üstü eksik gelince Bayram Usta'yı satın aldı."
#iletilereözgürlük@Agor @paretowilfredo *silinemediği
-
@agor icraatları görmek lazım ağlamayana meme yok :))
-
@plansız, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@secret Kesinlikle öyle Meşhur yerlere bir şekilde ulaşılıyor, böyle kıyıda kalmış yerleri konuşmak lazım. Keşke biraz da birbirimizi böyle herkesin bilmediği eski tarz mekanlardan haberdar etsek Önerilere açığız:) Ankara Kalesi civarında böyle birkaç mekan var sanırım.
Aklıma gelen mekan olursa öneririm tabi ️ Aslında çok bilindik mekanların bazıları da baştan savma yapmaya başlıyor artık. Tek şubesi olan mekanları çok seviyorum ️ Ankara kalesi civarında bir mekan vardı adını unuttum ama fasıl geceleri oluyor bir kere katılmak nasip olmuştu lokantanın manzarası ankara ayaklarınızın altında izleniyordu. Çok hoş bir mekandı .
-
@onuktekin son zamanlarda forumdan ziyade site kısmında bolca olan sorunları asgariye indirmek için uğraştık, forumun kodları daha karışık ve bu yüzden @maverick in çok sağlam odaklanarak başlaması gerekiyor. Bunun için de küçük küçük yapılabilecek sorunları azaltıp, sitenin gelirlerini biraz artırıp destek alarak bir şeyler yapacak hale gelmeye çalışıyoruz. Ama merak etmeyin söylenen her şeyi bizzat not alıp konuşuyorum @maverick ile. Biraz daha zaman ve gelire ihtiyacımız var ama. Haaa şöyle 50 100 bin bağış yapmak isteyen tanıdığınız var ise söyleyin ona yapsın, bakın o zaman buralar ne hale geliyor, uygulama da forum sorunları da bir haftada nasıl çözülüyor.
-
@agor o konuda hak veriyorum aslında. Bu işler maliyetli ve zor işler bunu anlayabiliyorum. Lakin #iletilereözgürlük
-
@onuktekin onu en öne çekip, nasıl en sağlıklı yolu uygularız 10 eylül sonrası konuşalım arkadaşlarla. Anlayışınız için teşekkürler. (Çağrı hizmetleri merkezi kafasına bağlattın beni @onuktekin )
-
İskender yenir. Kızarmış tereyağını dökünce cıssss diye ses çıkarandan. Yanında bir fanta. Missss
-
Bugun gunlerden merdane lahmacun yaninda bol yesillik+ezme salata+ bol kopuklu ayran ve tabiki bol aci.