Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
-
@1umut aç yatilmaz gunah mideninde hakki var
-
@kunterayata hocam bugun ne kadar da iyiliginiz üstünüzde:)))
Bu yardimseverlik gozlerimi dolduruyor -
@lion
Hocam ikiziniz mi, ruh ikiziniz mi?
https://youtu.be/UyS3dw_Puhc -
@1umut adam mantikli konusuyor vesselam yalniz sahsim sisman degil onu belirteyim
-
Börek ovmeyin artık yaa ;(
Sabah ciğer yiyelim öğlen et beyti akşam lahmacun gömelim deyin geceyi de künefe ile kapatalım.
Yemek kültürüm bu siteye uymuyor anlaşılan;) -
@1umut ama bu hallerinize üzülüyorum mesela ben bir tepsiyi yerim lakin kilo almam yani insam acıkınca yemek yemez mi yahu? Sizlere inanamıyorum aç yatmalar ananaslı cacık... Ananaslı cacık mı olur bi defa o artık cacık değil yoğurtlu ananastır yazık günah nimete :)) detoksa ananası kullanırsın ama cenazenize salatalık gelir pilav yanına
-
@proust hocam akşam da çorbacıya gidelim beyin yiyelim
-
@kunterayata, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@proust hocam akşam da çorbacıya gidelim beyin yiyelim
pardon gece gidelim :))
-
@lion hocam zaten tahmin ediyorum ben, oyle olsa boyle rahat yuvarlayamazsiniz:))
-
@proust hocam araöğün olarak da mı oluru yok:(
-
@secret ama bu börek çok güzel ya bu emojiyi benim gibi birine kullandiracak kadar güzel. Yanında da çay olacak öfff
-
@1umut araogun olarak ac kucuk bir ton baligi yuvarla gitsin.
-
@kunterayata, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@secret ama bu börek çok güzel ya bu emojiyi benim gibi birine kullandiracak kadar güzel. Yanında da çay olacak öfff
Ananaslı cacığıma laf ettiniz. Cidden çok kötüsünüz. görende bizi vejeteryan filan sanacak ; formumuzu koruyoruz ayrıca en sevdiğim börek su böreği; yanında çaya bayılırım. Üstüne madensuyu içecek kadar da çok seviyorum. Artı bir tepsi yesem de bende kilo almıyorum çünkü sağlıklıyım. neyse içimi döktüğüme göre güzel bir börek mekanı nerde var cheat day yapacam da
-
@lion, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@1umut araogun olarak ac kucuk bir ton baligi yuvarla gitsin.
Bu güzel öneri idi ama direk öğün oluyor ton balığı
-
hala börek diyorlar!
Vallahi bunlar egitilmez :))
Orta-doğu toplumuyuz arkadaşlar et yiyeceğiz ett;)
Yahu dinleme tesislerinde bile kavurma veriliyor bu ülkede kendinize gelin özünüze dönün etçil olun
et yerken motorları maviliklere sürüp, Veganlari bu topraklardan sileceğiz:)) -
Geceleri yulaflı yoğurt yiyenler bitter çikolata,incir,üzüm katıp içine mutlu olmayı deneyebilirsiniz. Üzülmeyin lütfen
-
@secret cheat day da ne olir gurban hele de
-
@lion, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@secret cheat day da ne olir gurban hele de
Şimdi formunu koruyan bizler olarak 2-3 hafta aralıklarla bir gün boyunca öğünlerde istediğimizi yeme hakkımız var mesela hamburger gibi ya da künefe gibi ️ Yani yine ölçüleri belli olmak üzere istediğin herşeyi yiyorsun bende genelde börek ve tatlı yiyorum. Çünkü şuan hiçbir öğünde ekmek yemiyorum bazen hamurişine canım çok çekiyor
-
@secret anliyorum
-
Güzelim börek haklarını ezdirmeyelim arkadaşlar rica edicem. Patatesli, tavuklu bezelyeli, kıymalı, peynirli....