Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
-
@north-remembers patatesten gidiyosun bu aralar boregiydi salatasiydi tatlisi varsa soyle
-
@lion hiç aklıma gelmedi tesadüf hımm tatlısı hiç aklımda yok şimdi baktım patatesli bisküvili muhallebi tarifi var nefis yemek tariflerinde hamsi turşusu var gerçi normal
-
Löp löp de kimse kalması şimdi hepsi yüzünde kahve , saçında hindistan cevizi yağı elinde öjesi ile dolaşıyor
-
@secret gelirler hocam bakım saati bittikten sonra
-
@north-remembers, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@secret gelirler hocam bakım saati bittikten sonra
Kaç zamandır bakım yapmıyorlarsa artık gelemediler
-
@north-remembers cok guzel olur.
Rejimimize de cok uygunmus hiitam bizlik -
@1umut diyete uyan bir salata bence yani patatesin çok kalorisi var mıdır ki hocam yapın keşke daha önce yapsaydım north remembers demiştiydi dersiniz
-
@north-remembers sonucta salata yaaaaaa:D diyette salata yapin demiyolar mi, al sana salata iste:D kesinlikle yapacagim, cunku suan cok acik ve cok canim cekti
-
@1umut acim**
-
@1umut yapın hocam salata öneriyorlar tabii afiyet olsun şimdiden
-
Bu baslikta yiyip kilo almayanlar varya.... umarim diyetimin ileriki gunlerinde sizinle dusman olmam
Ankara kendine dikkat etsin:((( -
@1umut benim hocam o istanbuldayım ama sorun yok korkmadım
-
@north-remembers
Tepkim️
-
@1umut hocam üzdünüz oysaki ne masum tariflerim vardı bi tanısanız çok seveceksiniz
-
@north-remembers ah minnos kalbim hemen yumusadi️ Yemek seven bi insan zaten kotu olabilir mi yaaaaa sadece esit sartlarda yarismiyoruz o kadar tariflerini kesinlikle yapcam. Gercekten cok guzeller
-
@1umut aslaa kötü olamaz minnoşluk kazanacak ne demk hocam her gün tarif geceleri yaparız artık
-
Yatmadan evvel biraz keyiflenelim.Aç aç yatmayalım. Tatlıları yatmadan yiyeyim ama hiç kilo da yapmasın
-
@kunterayata offfffff hocam ne yaptınız yaa fırından yeni çıkmış kaşığı daldırıyorsun o akışkan çikolata sıcacık, mükemmel Yanındaki dondurma erimeye başlamış. Ondan alıp kaşığı tekrar daldırıyorsun şuan yemiş gibi oldum
-
@north-remembers Hocam yanında has sahlepli dondurma var keçi sütünden yapılmış
Kekten bitter akıyor. Kek ağlıyor Sen ağlama dayanamam diye şarkı söyletiyor canını yediğim :)) Evet bir şarkıyı daha bozmuşumdur inşallah. Sizi gidi iflah olmaz romantikler sizi -
Benim gibi et sevenler bu sayfaya girerken salata ve börek lobisinin etrylerini öfkeyle okuyordur bundan eminim;)
Ama yeneceğiz bir gün sizi salata ve börek lobisi.