Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
-
@lion bizde de var çocukluk kabusumdu dişimi kırdım yerken ben rizede falan olduğunu haberde duydum hiçbir özelliği olmayan bişey için kavga etmişler yav
-
@lion Fırın tarzında yapılan etler için tüm iç anadolu böyle. Ankara, Konya,Kayseri
-
-
@noturns, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@secret Ankara'da künefeyi kaşarla yapıyorlar belirteyim Hatay tarafında künefe yemediyseniz yediğinizi künefe sanarsınız aman diyeyim
Hatayda yedim hatta antakyada valiliğin karşısında ki ara sokaklardan birinde orayla asla kıyaslayamam.
-
@noturns yalniz cubuk tursusunu unutmayalim. Gerci hatayinda tursulari guzel birde antakya usulu tavuk doner soslu moslu o da tam yuvarlamalik.
-
@1umut Samsun reklamı ve bilinilirliği az olan bi şehir. Trabzonluların şehir milliyetçiliği yüzünden fazla değer görmüyor. Ucuz sessiz güzel sahili kocaman tiyatro sinema var yeme ucuz et ucuz olay olmaz ama insanlar yaşanmadan bilemiyor. Ben tam bir Samsun aşığıyım çok seviyorum
-
@buseneatanıyorum, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
Sevgili @secret
Biz @1umut ile artık burdayız. Sağlıklı yaşamayı reddediyoruz. Biz yapamadık ama sen başlığımıza sahip çıkabilirsin. Evet yapabilirsin. Her şey ne güzel başlamıştı oysa.
Künefe dedin beni kalbimden vurdun. Mutlaka deneyeceğim.yaşasın zafer bizimdir @LioN
-
@buseneatanıyorum, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
Sevgili @secret
Biz @1umut ile artık burdayız. Sağlıklı yaşamayı reddediyoruz. Biz yapamadık ama sen başlığımıza sahip çıkabilirsin. Evet yapabilirsin. Her şey ne güzel başlamıştı oysa.
Künefe dedin beni kalbimden vurdun. Mutlaka deneyeceğim.Bana veda etmeyin neyse bende yerim nasılsa zayıfım nolacak ki 3-5 kilodan nişi olmaz
-
Diğer başlıkta yulaf ezmesi, bilmem ne karışımı cilde iyi geliyor diyen arkadaşlar şimdi künefe, pide, kebap demeye başladı bari iki gün uysaydınız bir ton yazı yazdınız orda
-
@lion Turşu için karadeniz derim ben, döneride güzeldir, ama salçalı lavaş arası köfteside harikadır bol acılı. Ben döneri İskenderun usulü daha çok seviyorum.
-
@noturns yav belliydi zaten hepsi gomucu zayiflamak nedir Türk Milletiyiz biz gucumuz bilegimizde yuregimizde yiyeceksin ki can tutasin heyt bre seyit onbasilarin torunlari
-
@kilici, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
Diğer başlıkta yulaf ezmesi, bilmem ne karışımı cilde iyi geliyor diyen arkadaşlar şimdi künefe, pide, kebap demeye başladı bari iki gün uysaydınız bir ton yazı yazdınız orda
Ayda yılda bir de olsa kebap künefe yemeyelim mi bizde insanız netice de ve 46 bedenden zayıflamış biri olarak çok iyi yiyiciydim eskiden hocam ama mide bir avuç kalınca ara sıra bizde yiyoruz
-
@secret Sana kilo alacam, löp löp etli
-
@buseneatanıyorum yaaaa bugun burdayiz yarin orda:))
Her sabah rejim karariyla gune baslanir ama aksam bozulur:)) bu dunyanin kuraliysa bizim sucumuz ney -
@noturns, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@secret Sana kilo alacam, löp löp etli
Eğer ankarada toplanıp yemek yemeye giderken beni çağırmazsanız darılırım
Size nasıl gömülünür tıkanmadan nasıl yenilir hepsini göstermek istiyorum -
-
@secret doğru yolu seçtiniz hocam bu başlıkta kalın siz
-
Bir misal daha vereyim. Mesela ben hayatimda balik yiyipte karnimin doydugunu bilmem bana cerez gibi geliyor niyeyse. Yiyipte doyan var mi?
-
@lion Akya ye doyarsın. Eylüle yakın bağ bozumunda Kaş- Kalkan dolaylarında bulunur yolun düşerse iste mutlaka
-
@kilici, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@secret doğru yolu seçtiniz hocam bu başlıkta kalın siz
Neyse arada size soda filan açarım bir iki hazmetme hareketi filan gösteriyim yoksa çatlayacağız