Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
-
@secret ya of heycanlandim bian detoks tarifi sandim.Ya ne guzelmis bu detoks” diyodum ki tam shsjsjs:D
-
@secret evet hocam şimdi aklıniza börek gelecek hem diyeti hem şarkıyı bozdum galiba. Offf bugün de butun kötülüğüm üstümde çok afedersiniz :))
-
@secret, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@north-remembers vereyim hocam o zaman
Közlenmiş 3 adet patlıcan
2 diş sarımsak
1 adet soğan, 1 adet domates 3-4 yeşil biber. Hepsini güzelce kavuruyorsunuz. Maydonozu kavurduktan sonra ekliyorsunuz nane ile . Sonra normal bildiğimiz börek hamurunun içine koyuyorsunuz piştikten sonra gömüyorsunuz şişko iken hep kendime yapardımSs aldım hocam tam ağzıma layık bir tarif şuan da mutluluktan uçmak üzereyim
-
@lion çok isabetlisiniz maşallah
-
@secret, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@north-remembers vereyim hocam o zaman
Közlenmiş 3 adet patlıcan
2 diş sarımsak
1 adet soğan, 1 adet domates 3-4 yeşil biber. Hepsini güzelce kavuruyorsunuz. Maydonozu kavurduktan sonra ekliyorsunuz nane ile . Sonra normal bildiğimiz börek hamurunun içine koyuyorsunuz piştikten sonra gömüyorsunuz şişko iken hep kendime yapardımBu karisimi ince yufka ekmegine koyup, azcik tost makinasinda isitip borek gibi yiyebiliriz sanki.
Yani borek yiyemeyen rejim yapanlar bunu yapabilir bence:( -
@secret spor sayesinde yiyorum hocam kilom var ama göbek yağ değil yemezsem sıkıntı olur bana
-
@1umut hep detoks olmaz sana ödül tarifim lakin zayıflarsan
-
@kunterayata başka bozmadığınız birşey var mı bi bakın hocam
-
@north-remembers sana nasıl şişmanladığıma yönelik tarif verebilirim sonuçta 46 beden olana kadar da hep gömmüştüm
-
-
@1umut ye tamam valla şu an gözümün önüne geliyorsun bişey yok patlıcan zaten ama yağını çok koymadan kavur sen
-
@secret yalniz bu tam esnaf isi olmus
-
@kunterayata maşallah bende spor yapıyorım 53 kiloyum 30 kilo ağırlıkla çalışıyorum
-
@secret ya işte uykum var yoksa daha Ankara pizzacılarını anlatırdım sizlere. Ankara'da çok güzel pizzacılar var aslında. Aman neyse o da eksik kalsın 2 haftada bir cheat meal yapıyorsunuz zaten kim bilir kac yılda sira gelir onlara. En azındam aklınizda kalmasın browniler,havuçlu kekler aman neyse efendim neyse :))
-
@lion ee biz de boş değiliz aslında şimdi herkesi kilo aldırtıp bide zayıflatsam mı diye düşündüm
-
@secret 38 bedenim yıllardır bu gömmeye iyi dayanıyor zavallı metabolizmam ama güzel tarifleriniz varmış gerçekten bi gün de tarif başlığımı açsak ayrıca
-
@secret çok iyi hocam siz boşverin diyeti niyeti spor varsa karbonhidrat şart zaten yiyiniz çekinmeyiniz
-
@kunterayata hocam ben 26 kilo verdim . Sizin sayacağınız tüm kilolara hakimim ben ünide okula giderken çantamda ekmek arası köfte tost sandviç taşırdım burger da kendime çift menü alırdım talihsiz bir olay yaşadım kiloma kilo katlandı sonrası hooop çıtı pıtı oldum
-
@north-remembers açalım
İlerde olur sıkıntısı gençken sahip çıkalım vücudumuza ️ -
@kunterayata yiyorum sabah 2 yumurta 9 zeytin peynir yeşillik bal sonra türk kahvemi içip spor yapıyorum ben zayıflama olayını aştım artık şekil olayındaym